Når du er ferdig, installer bare på baksiden

Gassrengjøring etter 80k miles 2015 s GT MT

canada goose outlet norge Her er et album med bilder av jobben. Jeg startet med en helt ren mikrofiber, og som du kan se, kom en del av crud av. Det var en tydelig svart ringe rundt metallbladet. canada goose outlet norge

Hvis du gjør dette, vær forsiktig så du ikke blir renere på noen plastdeler. Jeg er ikke sikker på om det kan forårsake skade, men jeg ville ikke risikere det. Pass også på ikke å slippe eller la crud komme inn i inntaksporten på New York Motor. Gjør dette i et godt ventilert område da sprøyten har noen sterke dampe. Når du er ferdig, installer bare på baksiden.

canada goose norge nettbutikk ekte Alt i alt tok det meg mindre enn 1 time. Jeg sier det er verdt å gjøre, men bilen ser ikke ut til å kjøre noe annerledes, jeg trenger mer tid til å se om det var noen innvirkning på drivstofføkonomien. Du sannsynligvis ikke gjør noen skade for å holde deg unna med noe som dette som et forebyggende vedlikehold, men sjansen er at du betaler for å få forhandleren til å gjøre denne enkle jobben. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose billig tl; dr Throttle kroppen var litt skitten, nå er den ren. Seriøst, dette er ikke den generiske advarselen, dette vil nullstille gassplaten og den vil justere ved oppstart, ellers vil bilen din kjøre som søppel (spør meg hvordan jeg vet) canada goose billig

canada goose dunjakke Fjern luftboksen, inkludert MAF-kontakten. Koble gasspjeldets stikkontakt canada goose dunjakke

canada goose i norge Løsne 4x 8mm bolter som holder gasspjeldkroppen til manifolden, men ikke fjern den. canada goose i norge

Fjern kjølevæsken linjer fra gasspjeldet kroppen 80 av det gjør et rot, uansett hvor hardt du prøver å ikke.

Fjern de 4 boltene og trekk ut recommended you read https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge gasspjeldhuset. Med det ut av veien, fjern den korte kjølevæsken linjen bak gasspjeldet kroppen, og ta den lengre linjen fra fronten og plasser den der den korte slangen Edmonton var. Boom, gasspjeldselskapet passerer.

canada goose salg Sprøyt ratshiten ut av gasspjeldkroppen, flytt den gasspjeldplaten, rengjør all rens. Få det knirkende rent. For mye gassregulator er ikke nok. canada goose salg

canada goose norge forhandler Monter gasspjeldkroppen igjen med 4x 8mm-boltene (Shouldn trenger en ny pakning), kjølevæsken er omgått, slik at du ikke trenger å bekymre deg for dem. canada goose norge forhandler

canada goose importør norge Koble ledningsnettene og luftboksen. canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk Koble til batteriet igjen og utfør inaktiv læringsprosedyren (alt tilbehør på maks. Strøm i minst 5 minutter, deretter alt tilbehør av i ca. 5 minutter). Dette er også en god tid å avkjøle kjølevæsken også. canada goose norge nettbutikk

Ta det til en prøvekjøring og følg Canada Goose Outlet-steder i Toronto, all kraften som har skjult! Hvis du gjør dette, må du være sikker på at du ikke tvinge åpne metallplaten i gasspaken. Moderne biler er kjøring av ledning, noe som betyr at platen styres elektronisk. Hvis du tvinger den åpne, kan den være åpen for et øyeblikk, men det vil automatisk lukke seg selv, og du mister en finger hvis den er i veien når den lukkes.

canada goose jakke Eldre biler hadde en kabelkabel som løp til gasspjeldkroppen, som du kan bruke til å manuelt åpne gasspjeldet og holde den åpen med liten risiko. Don knulle rundt med de moderne, men hvis du liker å ha alle tallene dine. canada goose jakke

canada goose jakke oslo Ellers er rengjøring av gasspjeldkroppen hver 50k mil en ganske god ide. Du får overordnet bedre motor ytelse fra det. Disse viser seg å være veldig pålitelige motorer hvis de selvsagt vedlikeholdes selvfølgelig. Bare hold deg oppdatert på oljeendringer og du er god. Hva er en god service på disse motorene er en inntaks- / rensingstjeneste av forskjellige typer hvor du mating et oppløsningsmiddel inn i inntaket mens motoren går for å rense råen fra inntaksventilene. På grunn av direkte injeksjon blir de ganske gummierte opp. Ikke vær redd for å rev opp en gang til hver stasjon, prøv alltid å få det til driftstemperatur hver stasjon også canada goose jakke oslo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *