Massage

U kunt bij ons terecht voor diverse massages, variërend van ontspanningsmassages, diep tissue massage tot een hot stone massage, gezicht en/of voetmassages.

Tevens kunt u alleen of met een klein gezelschap in alle privacy genieten van een heerlijk wellness-arrangement, al of niet gecombineerd met massages en/of een pedicure, gezichtsbehandeling en CitySpa..

Endermologie

De LPG Endermologie is een pijnloze vorm van bindweefselmassage, die bovendien uiterst relaxerend is. LPG heeft een doeltreffende technologie op de markt gebracht die leid tot herstel van een harmonisch bindweefsel. Endermologie massage wordt met een LPG-toestel, de Cellu M6 Keymodule uitgevoerd. Het is een massageapparaat die de huid aanzuigt; de huidplooi wordt dan bewerkt met in- en uitrollende bewegingen van de twee rollen in de behandelkop. Bij huidverslapping en cellulitis behandelingen.

Pedicure

Een cosmetische voetverzorging is een moment voor uzelf; een weldaad voor de voeten en een uitstekende manier om voeten aangenaam te verwennen. De behandeling bestaat uit een voetbad, nagelriem verzorging, vijlen en eventueel snijden, nagellak aanbrengen en een verzorgende voet crème. Wij werken met de antiseptische producten van Tea tree. Een extra voetmasker of massage zijn ook mogelijk.

Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicurebehandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie. Naast de normale manicure kunt u bij ons ook terecht voor de Shellac manicure. Deze nagellak op Gel basis blijft langer mooi zitten.

CitySpa

Infrarood sauna, Turks Stoomcabine en relaxruimte. Wanneer u bij ons binnenkomt, ervaart u vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ontspanning. En dat is precies de bedoeling. Ervaar de reinigende werking van de stoomcabine, of de weldadige werking van de infra rood sauna en laat u daarna pamperen met een aanvullende gelaatsbehandeling en/of weldadige massage voor totale ontspanning. In onze CitySpa is plaats voor maximaal 4 personen en is altijd prive.

Waxen

Een volle bos haar is natuurlijk heel fijn om te hebben. Tenzij die bos haar zich op de borst of onder de oksels bevindt! Wanneer u af wilt rekenen met ontsierende haren op het gezicht of lichaam, kunt u door middel van waxen tot wel enkele weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Wij werken met de huidvriendelijke tea tree wax.