Advies en Skin Dieet

De gezondheid van uw huid in één oogopslag.

Een professionele huidanalyse geeft onmiddellijk een beeld van uw huidconditie: zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid, huidstructuur, poriën en de aanwezige bacteriën worden duidelijk zichtbaar.

Om u te helpen bij het realiseren van uw huid wens maken we een huidanalyse en kijken we samen naar verbeterpunten voor uw huid. We stellen een behandelplan samen en geven huidadvies op maat. Geen huid is tenslotte hetzelfde!

Verzorging

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral verzorgt uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. De huidspecialist van Body Care Caribbean weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in de salon daadwerkelijk iedere huid de juiste behandeling! Onze gezichtsbehandelingen zijn zachte en effectieve werkende behandelingen, waarbij voeding, hydratatie en het balanceren van de huid centraal staan.

Peelings

Heb je last van vlekken, fijne lijntjes of littekentjes? Dan kan Peelen de oplossing zijn. Bij een peeling werken we in de diepere huidlaag waardoor oneffenheden als rimpels, pigment, acne of littekens kunnen vervagen. Deze behandeling word als kuur geadviseerd. Ook bij een vermoeide en/of doffe huid adviseren we vaak om een peeling te doen. Onze Image Peelings staan voor revolutionaire resultaten dmv. natuurlijke ingrediënten.

Endermolift

Wilt u een strakkere huid en duidelijkere hals contour?
Endermolift (by LPG) biedt onmiddellijk zichtbare resultaten en geeft een natuurlijk liftend effect. De resultaten zijn na enkele sessies al zichtbaar. Voor vervagen van rimpels, strakke contouren en een heldere teint.

Dermatude

De Dermatude Meta Therapy, anti rimpelbehandeling, is de nieuwste behandeling voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt

Teleway

Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één bezoek aan ons instituut verlost worden van die nare huidproblemen waar u al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt dit vooruitzicht!
Het gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency), een beproefde medische technologie.
Dit is de oplossing voor het verwijderen van Syringgomen, Xanthelasma, Fibromen, Dermatosis Papulosa Nigra, Milia, Sabaceous hyperplasia, Morgan de cambell spots.

Collageen Boost

Deze behandeling bestaat uit o.a. bindweefselmassage met de combinatie IR licht voor het gezicht. Dit heeft als doel de huidconditie te verbeteren. Verklevingen worden los gemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Kortom uw huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.