Magnetische sieraden

Mooie sieraden voor een gezonder leven!

Verkrijgbaar bij Body Care Caribbean, goed voor uw gezondheid, mooi om te dragen en leuk om weg te geven!

 

Magneet therapie van Energetix magnetische sierarden stimuleert de opnamen van voedingsstoffen en zuurstof in de bloedbanen van het lichaam. Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft rode bloedlichaampjes een "energy boost''.

De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Wanneer de bloedsomloop in het lichaam optimaal is, wordt het zelf genezingsvermogen gestimuleerd.

Magneet therapie door magnetische sieraden van Energetix kan dezelfde werking hebben als "Magnetiseren", een magnetiseur werkt doormiddel van zijn handen over het lichaam te gaan en kan daarmee blokkades opsporen en zo nodig wegnemen. Het verschil tussen magnetiseren en de magneettherapie met onze sieraden is dat magnetiseren een momentopname is en het dragen van de magnetische sieraden een constante werking blijft geven. (meer informatie over de werking)

video; effect van electrosmog

informatie over magneetsieraden en de werking

De magnetische sieraden van Energetix kunnen een verzachtende en helende werking hebben bij :

 • Artritis/artrose

 • Tennisarm

 • Stress/nervositeit

 • Rug-/nekpijn en schouderaandoeningen

 • Vermoeidheid is weg/meer energie

 • Verstoorde bloedsomloop

 • Migraine

 • Slapeloosheid

 • Depressie

 • Menstruatie/overgangsproblemen

 • Kneuzingen/blessures

 • Reumatische klachten

 • koude vingertoppen en tenen

 

De beschreven klachten zijn bij mensen verminderd of verdwenen door het dragen van de sieraden. Let wel de hierboven beschreven klachten zijn serieus. Magneetsieraden zijn geen geneesmiddel. Bij aanhoudende klachten adviseren we u om contact op te nemen met uw huisarts.

Tevens raden wij mensen met een pacemaker en zwangere vrouwen het dragen van magneetsieraden af.

veel gestelde

 

vragen

 

De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit edelstaal en de gehele collectie is nikkelvrij. In onze collectie zijn er tevens sieraden waarin koper verwerkt is. Koper kan in tegenstelling tot andere materialen door de huid worden opgenomen. Het bevordert de ijzeropname van de rode bloedlichaampjes en kan ontstekingsremmend werken. (meer informatie over het energetix hart)

 

 

Gebruik van het hart.

Gebruik: Breng het magneethart zo dicht mogelijk bij het te behandelende probleem aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meerder klachten tegelijk werkzaam zijn. Niet u, maar het lichaam zelf zal uiteindelijk beslissen of, en welke klacht het eerste verholpen gaat worden. U kunt het magneethart ook gebruiken om chakra’s, meridiaanpunten en acupunctuurpunten te stimuleren. Hartjes met aan een zijde koper hebben als extra werking dat ze kunnen werken tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal wat koper worden vrijgemaakt van het hartje en op de huid een verkleuring geven. Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie. Draag het hartje vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus.Overdag mag je de verkleuring afwassen. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan. Inzetbaar bij reuma, artritis, artrose, psoriasis, MS, long- en blaasontsteking, bronchitis, astma, griep en verkoudheid, hooikoorts of dierallergie enz. In de meeste gevallen is een normaal hartje voldoende werkzaam, bij twijfel even navragen of een hartje met koper nemen. Verdere inzetgebieden van het hartje (met of zonder koper) 

 

Insektenbeten: Het magneethart zo snel mogelijk op de plaats drukken waar men gestoken is. Het gif kan sneller afgevoerd worden en allergische reacties kunnen verminderen.

 

Spierpijn en andere pijnen: Met het magneethart masseren (draaiende bewegingen op de pijn plek maken). Aansluitend het magneethart ter plekke bevestigen. Door de pulserende werking kan de pijn sneller afnemen. 

 

Blauwe plekken: Draag het magneethart, eventueel met pleister op de blauwe plek geplakt. LET OP! Niet helemaal dichtplakken met tape, want dan kunnen brandwonden ontstaan. Na 10 tot 15 uren zal de blauwe plek, en de pijn, onder het hartje verdwenen zijn door de betere doorbloeding en de daardoor snellere afvoer van afvalstoffen.

 

Acne: Hetzelfde kan bij acne (puistjes) gebeuren nadat je voor enkele minuten met een hartje erover wrijft. Het puistje zal verschrompelen, uitdrogen. 

 

Ongesteldheid, buikpijn: Het magneethart onder de navel dragen, als je daarbij nog last hebt van de onderrug achter, anders voor.

 

Darmklachten, verstoppingen, aambeien, ischias, lendepijn, spataderen, problemen met de blaas en de nieren, prostaatklachten, botziekten, bloedarmoede en wisselende bloeddruk: Het magneethart onder het stuitje, of zo laag mogelijk op het schaambeen dragen.

 

Futloosheid, weinig energie: Het magneethart boven de navel dragen aan de voorzijde. 

 

Hoofdpijn, migraine:Het magneethart met koper op de schouder of in de nek, of eventueel tijdelijk in het haar klemmen. 

 

Verstuiking, breuken: Plaats het magneethart op de plaats van de blessure. 

 

Rusteloze benen, etalagebenen: Het magneethart op de benen of op de heup dragen 

 

Onzekerheid, concentratie:Het magneethart vlak boven de navel dragen. 

 

Depressie, emotionaliteit: Het magneethart midden tussen navel en schaambeen dragen. 

 

Ontgiften met voetenbad: Het magneethart in een warm voetenbad leggen

en dan een half uurtje tot een uur de voeten baden om  zo de slakstoffen uit de benen te spoelen. 

 

Groente, fruit bewaren:Wanneer je het magneethart bij je groente of fruit legt zal het langer goed blijven. 

 

Onderhoudstips:  De koperzijde van het magneethart is voorzien van een beschermlaagje. Dit laagje kan eenvoudig met nagellakremover verwijderd worden, zodat het koper sneller kan werken.Door normaal dragen zal dit laagje ook vanzelf verwijderd worden, dit zal alleen wat meer tijd in beslag nemen. Verkleuringen door de koper op de huid zijn normaal en tonen aan dat de koper werkzaam is. Het koper zelf zal ook verkleuren. Dit is een normaal proces en niet nadelig voor de werking. Door het koper kunnen verkleuringen op uw kleding ontstaan die niet meer te verwijderen zijn. 

 

Dromen

Sommige mensen dromen intenser wanneer ze ’s nachts magnetische sieraden dragen. Je kunt dit bekijken als een uitnodiging tot een versterkte droomwereld of je magnetische sieraden ’s nachts uitdoen als je dit niet wenst. Dromen reinigt de geest en door actieve droomcontrole kan je een groter positief effect op je fysieke en mentale welzijn bereiken. Het is niet ongewoon dat oude zorgen en onbewuste problemen stap voor stap opgelost raken. Er wordt gezegd dat dromen belangrijk zijn voor het verwerken van wat we gedurende de dag meemaken. Dromen reinigen de geest.

 

Gevoelens

 

Door magnetische sieraden te dragen kunnen soms onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte komen. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen. Met voldoende energie valt het dagelijkse leven beter te organiseren.

 

Sommige mensen ervaren dikwijls al snel na het omdoen van een magnetisch sieraad een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen. Dit is het gevolg van de verbeterde doorbloeding. De energiebalans verbetert hierdoor en de zelfhelende krachten van het lichaam worden versterkt.

 

De klachten kunnen, net als bij de homeopathie eerst kort verergeren. Afvalstoffen worden dan versterkt losgemaakt en kunnen niet snel genoeg worden afgevoerd. Hier helpt dan extra veel water drinken en beweging.

Verder kan men de werking langzaam opbouwen door de sieraden telkens voor een paar uur te dragen, om ze daarna een paar uur niet te dragen.

De tijd van dragen langzaam opvoeren tot het prettig voelt.