magneet hart

Het magneethart is een allemansvriend. Door zijn extra krachtige diepte werking  verlicht hij al snel de ongemakken die ons menselijk bestaan zo kunnen verstoren. Standaard hebben de meeste magneetsieraden een magneetkracht van 1200 Gauss. Het magneethart is veel sterker met zijn 2200 Gauss aan magneetkracht.

Het magneethart is een heel handige, flexibele toepassing. Het bestaat uit twee componenten: de clip en het “hartje”. Het hartjeplaatst u direct, met de zijde waarop het symbool is ingegraveerd, op de zere plek. Het is geen probleem als er kleding tussen zit omdat het magneethart het lichaam ongeveer 3,5 centimeter binnen dringt c.q.van zich af straalt. N.B. dit is overigens pijnloos en volstrekt ongevaarlijk!

Het magneethart pakt klachten over het algemeen voortvarend aan. Toch is er veel variatie in tijd dat de klachten kunnen verbeteren. De ene persoon met knieklachten ervaart na 5 minuten al verlichting terwijl een andere persoon pas na drie dagen of zelfs drie weken verbetering voelt. Dit komt ook door het feit dat het lichaam zo zijn eigen intelligentie heeft en de voor hem belangrijkste zaken het eerst aanpakt.

Een variant op het magneethart is de magneetclip. Qua werking vergelijkbaar met het magneethart maar qua vorm rechthoekig. Ideaal dus onder een overhemd board.De magneetkracht van de clip is iets lager: 1800 Gauss.

Aan therapeuten is ook gedacht! Hiervoor heeft Energetix afgelopen jaar de Pebble gelanceerd. De Pebble ligt heel prettig in de hand en kan uitstekend ingezet worden voor massage doeleinden.