Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral verzorgt uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. De huid specialist van Body care Caribbean weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in de salon daadwerkelijk íedere huid de juiste behandeling!

Body Care Caribbean is een professionele schoonheidssalon met een sfeervolle ambiance, waar een enthousiast team van professionele specialisten voor u klaarstaat. Gezellige ruimtes zijn ingericht voor huidverbetering, huidverzorging, peeling, ontharen, verwijderen van steelwratjes en coupe-rose, huidversteviging massages en endermolgie lipomassages voor gelaat en lichaam

Huidverbetering

Huidverzorging en huidverbetering zijn twee totaal verschillende begrippen. Met huidverbetering ga je echt diep in de huidlagen te werk. Tijdens deze behandelingen gebruiken we o.a. peelings, meta therapie, diamand dermabrasie, dermaplaning, de dermashape (ultrasoon met spierstimulatie) samen met ampullen (geconcentreerde werkstoffen) om de huid zichtbaar te verbeteren en fijne lijntjes, pigmentvlekken en littekens te verminderen.

U noemt het probleem en samen gaan we voor een oplossing!

 

Huidverzorging

Behalve huidverbetering is de verzorging van uw huid natuurlijk ook belangrijk. Want wilt u er over 10 jaar nog steeds jong uit zien, kunt u met behandelingen en producten de snelheid van het verouderen afremmen.

Hierdoor wordt voorkomen dat de huid dof wordt, of dat er vroegtijdig droogtelijntjes ontstaan. Ook dit is belangrijk, want het bovenste laagje van de huid moet er natuurlijk stralend uit zien!

 

Acne Behandeling

Er bestaat geen standaard acné behandeling. Een acné behandeling vereist maatwerk omdat vantevoren niet vaststaat hoe iemand op een behandeling zal reageren. Acné is geen aandoening die snel geneest. Het is bij een acné behandeling belangrijk dat de acné rustig wordt en rustig blijft totdat er uiteindelijk genezing optreedt. Zelfs de lichtere vormen van acné hebben vaak langdurige aandacht nodig.

 

special care; teleway, dermashaper, peeling, microdermabrasie, dermaplaning en meta therapie by dermatude.

---------------------------------------------

Merken

Laneche

Beauty-innovation. De verschillende behandelingen kunnen kalmeren, diep reinigen, ontgiften en ook liften.

Image

Parbeen vrije huidverbeteringsproducten. Deze sluiten perfect aan bij professionele peelings die wij geven.

Clear Cell

Medica producten bij zware acne.

Courtin Tea Tree

Deze "natuurzuivere" Tea Tree producten geven bijzonder goed resultaat bij huidproblemen, een vette- of acne huid en eczeem.