Tele Curacao 2010

Viva la Donna zet zich in voor vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. De stichting is in 2005 opgericht door Corinne de Haas in Nederland. Zij ondervond aan den lijve dat er na de diagnose en de behandelingen tegen kanker té weinig aandacht is voor nazorg. Met Stichting Viva la Donna wil zij daar verandering in brengen.

 

In 2006 introduceerde Angelique Felisie de Viva La Donna dag op curacao en deze wordt in 2011 voor de vijfde maal georganiseerd. In 2012 is het de laatste keer dat Angelique en haar team deze dag voor Curaçao organiseerd. De Salon Body Care Caribbean zal wel gewoon blijven deelnemen aan deze mooie dag.

 

De jaarlijkse Viva la Donna Day, op 29 mei, is een verwendag waar lotgenoten kunnen genieten van een gratis verwenbehandeling.

 

Het is een hele beleving om deze dag te mogen organiseren maar vooral om tijdens de Viva La Donna dag de behandelingen te mogen uitvoeren. Je “raakt” zoveel mensen. Ik vind het voornamelijk fijn om klanten die zich normaal deze behandelingen financieel niet kunnen veroorloven een maal per jaar te mogen verwennen. Het is soms zelfs zo dat sommige vrouwen bijna geen lichamelijk contact met andere hebben, een behandeling tijdens de VLD dag is dan een welkom kadootje.” Aldus Angelique Felisie.