USD, $
  • ANG, ƒ
  • USD, $
WOOCS v.1.3.8
Lichaamsbehandelingen
Ontspan en verwen uzelf met één van onze behandelingen
Lichaams- behandelingen
Ontspan en verwen uzelf met één van onze behandelingen

De beste dag om een massage
te boeken is vandaag

U kunt bij ons terecht voor diverse massages, variërend van ontspanningsmassages, deep tissue massage tot een hot stone massage, gezicht en/of voetmassages.

Maar ook voor Manicure, Pedicure en Waxen kunt u bij ons terecht.

LIPOMASSAGE - LPG

De huid wordt door de rollers van de LPG-machine gemasseerd, wat cellulaire stimulatie veroorzaakt: “slapende” cellen worden gewekt om hun natuurlijke werk te hervatten.. Dit proces is dus 100% natuurlijk en pijnloos! Het lichaam doet zijn eigen werk, we moedigen het alleen aan.

” HET WERKT ALS EEN WORKOUT”

Celullite verminderen, de huid verstevigen en plaatselijk vet afbreken

Waxen

Een volle bos haar is natuurlijk heel fijn om te hebben. Tenzij die bos haar zich op de borst of onder de oksels bevindt!

Wanneer u af wilt rekenen met ontsierende haren op het gezicht of lichaam, kunt u door middel van waxen tot wel enkele weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid.

Wij werken met de huidvriendelijke tea tree wax.

Pedicure

Een cosmetische voetverzorging is een moment voor uzelf; een weldaad voor de voeten en een uitstekende manier om voeten aangenaam te verwennen.

De behandeling bestaat uit een voetbad, nagelriem verzorging, vijlen en eventueel snijden, nagellak aanbrengen en een verzorgende voet crème.

Wij werken met de antiseptische producten van Tea tree. Een extra voetmasker of massage zijn ook mogelijk.

Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie.

De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicurebehandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.

Naast de normale manicure kunt u bij ons ook terecht voor de Shellac manicure. Deze nagellak op Gel basis blijft langer mooi zitten.

Massage

Een massage zorgt voor een betere doorbloeding, is helend voor spieren en gewrichten maar is bovenal ontspannend. Daarnaast verbetert een goede massage het immuunsysteem.

Ervaar de weldaad van een ontspannende massage, een diep tissue massage of Hot Stone massage. Er is altijd wel een massage die bij u past. In overleg stemmen we de massage graag op uw wensen af.

Heeft u vragen over onze massages en/of onze andere lichaamsbehandelingen, neem dan contact met ons op.