SKIN
Geen oppervlakkige behandelingen maar samen met jou werken wij aan de beste versie van jouw huid.
Producten
MIND
Maak kennis met onze speciale Mind relaxation behandelingen en Quantum Hypnose therapie.
Maak een afspraak
Body
LPG endermologie lipomassage, niet alleen heilzaam maar zorgt ook voor totale ontspanning.
Click Here
Previous slide
Next slide
SKIN
Body Care Caribbean is niet zomaar een schoonheidssalon maar een
instituut waar specialistische en natuurlijke huidverbetering,
advies en ontspanning hand in hand gaan.
Producten
Previous slide
Next slide

SKIN | BODY | MIND

Angelique Felisie 

Medisch schoonheidsspecialist

Energetisch therapeut

Quantum Life Coach

Al meer dan 20 werk ik als medisch schoonheidsspecialist, docent en trainer op een natuurlijke manier aan een gezonde en stralende huid. Hierbij zoek ik grenzen op en kijk “verder” dan de huid. Een huidprobleem kan immers komen vanuit onbalans van de organen of zelfs een diepere oorzaak hebben.

Een Holistische benadering loopt dan ook als rode draad door al mijn behandelingen. 

 

Medisch scoonheidsspecialist

Als medisch schoonheidsspecialist en met mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat nodig is om jouw huid in topconditie te brengen, met als resultaat een stralende huid. Tijdens de eerste behandeling plan ik een uitgebreide intake en geef ik graag advies op maat.

 

Relax & energie therapie

Wil je totale ontspanning, lichamelijk en/of energetisch of heb je lichamelijke klachten en/of vermoeidheid? Kies dan voor een Relax & Energie treatment. Door deze unieke en ontspannen behandeling waarin ik werk met acces bars, reiki, chakra en aura healing en voetreflexologie, wat werkt als een reset voor lichaam en geest, kom je helemaal tot rust.

 

Coaching

Mijn missie als een Quantum Life Coach is om jou te begeleiden bij het bereiken van persoonlijke groei, zelfontdekking en positieve verandering. Ik streef ernaar om cliënten te helpen bij het loslaten van belemmerende overtuigingen, het transformeren van negatieve patronen en het bereiken van hun volledige potentieel.

Mijn visie als transformatie- en Quantum Life coach is om een wereld te creëren waarin jij je eigen kracht kunt ontdekken en gebruiken om veranderingen en heling te ervaren. Met behulp van diverse methodes kan ik je “tools” aanbieden om zelf obstakels te overwinnen, balans te vinden en een leven vol voldoening te leiden. Samen kunnen we jouw innerlijke kracht ontdekken, zodat je positieve veranderingen in jouw leven kunt realiseren.

Voorafgaand aan de sessies start ik met een intake en bepalen dan samen welke richting we opgaan en welke methodes gebruikt kunnen worden.

Een unieke benadering van coaching die gericht is op persoonlijke groei en verandering. Het gaat verder dan alleen het oplossen van problemen en richt zich op het ontdekken van je eigen kracht en potentieel. Dit soort coaching kan een diepgaande impact hebben op je leven door je te helpen ontdekken wie je werkelijk bent en wat je echt wilt bereiken.

Quantum connection hypnose; is een vorm van hypnotherapie die zich richt op het ontdekken en veranderen van onbewuste overtuigingen en patronen die ons belemmeren in ons dagelijks leven. Deze therapie combineert verschillende technieken, waaronder quantum hypnose (geleide meditatie), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en kwantumfysica.

Kwantumfysica is de wetenschap die zich richt op de studie van de kleinste deeltjes van materie en energie. Het heeft aangetoond dat alles in het universum met elkaar verbonden is en dat ons bewustzijn een belangrijke rol speelt in het creëren van onze realiteit.

Door middel van hypnose worden we in een diepere staat van bewustzijn gebracht, waar we toegang hebben tot ons onderbewustzijn en kunnen werken aan het transformeren van oude patronen en overtuigingen die ons belemmeren in ons leven.

EFT, emotional freedom tapping of meridiaan tik stimulatie genoemd, helpt je om je te bevrijden van zowel negatieve storende emoties als andere ongemakken.

Deze coaching/therapie kan helpen bij verschillende problemen, zoals angst, depressie, stress, verslavingen, fobieën en meer. Het kan helpen om te bevrijden van beperkende gedachten en emoties en te helpen een meer vervuld en betekenisvol leven te leiden..

De coaching/therapie kan gegeven worden na een intake en ik adviseer meestal minstens  een reeks van 4 tot 6 behandelingen.

Laat negatieve emoties jouw toekomst niet in de weg staan”

Laat je verrassen, je bent van harte welkom.

medisch schoonheidsspecialist | energetisch therapeut | life coach | quantum hypnose coach | voetreflex therapeut | voedingsconsulent | chakra & aura healer | massage & voetreflex docent 

 

Wij verzorgen het hele jaar door workshops, events en cursussen.

Check hier ons aanbod. 

‘De kwaliteit van de huid, je body & mind wordt bepaald door o.a.  voeding, levensstijl, omgeving, verzorging, emotionele-, karmische- en erfelijke factoren’

Wij staan voor natuurlijke huidverbetering & producten. Daarbij zoeken we grenzen op!

Onze bestsellers

vitakruid
ƒ 90 Incl 6% OB
ƒ 50 Incl 6% OB
ƒ 110 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 75 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 65 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 110 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 85 Incl 6% OB

Testimonials

Nieuwsbrief

Blijf ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en leuke acties! Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

[mp-mc-form list="b19564f454" button="Aanmelden" email_text="E-mailadres" first_name_text="Voornaam" last_name_text="Achternaam" placeholder="true" firstname="true" lastname="true" success="Bedankt voor uw aanmelding" failure="Er is iets fout genaamd met uw aanmelding" ]
0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop