MIND

Relax & Energie treatment

Wil je totale ontspanningen en fysiek en emotioneel balans? Kies dan voor een Relax & Energie treatment. Deze energetische behandeling werkt als een reset voor body en mind. Door deze unieke en ontspannen behandeling waarin ik werk met verschillende technieken, kom je helemaal tot rust.

Tijdens de Relax & Energie treatment gebruik ik diverse therapievormen, zoals;

Aura & Chakra healing

Binnen je aura bewegen je chakra’s. Dit zijn energiestromen die je in balans houden. Soms kunnen er echter door stress, emoties, overtuigingen of trauma’s blokkades in je chakra’s optreden. Een aura- en chakrahealing herstelt het evenwicht in je energie zodat mentale en fysieke klachten aangepakt kunnen worden

Voetreflexzonetherapeut sinds 2011

Op de voetzool lopen verschillende meridianen of energiebanen die verbonden zijn met de rest van je lichaam. Bij voetreflexologie worden bepaalde drukpunten op je voeten gemasseerd om klachten elders in je lichaam aan te pakken.

Energetisch massage sinds 2004

Bij de energetische massage worden diverse technieken die fysieke, mentale, emotionele en spirituele trauma’s aanpakt. Elke onbalans kan een blokkade in de normale energiestroom veroorzaken. Door stressniveaus te verminderen, creëert energetische massage een gevoel van harmonie en ontspanning in ons lichaam. Het is alsof de stress vertrekt uit je lichaam en de energie rijkelijk kan vloeien.

EFT  (emotional freedom techniques) sinds 2006

EFT staat voor (Emotional Freedom Techniques) ook wel bekend als Tapping. EFT Therapie is gebaseerd op NLP, cognitieve gedragstherapie en acupressuur. EFT therapie is een eenvoudige techniek waarbij je op bepaalde acupressuurpunten klopt, of ’tapt’ om emotionele en fysieke blokkades zoals angst op te lossen. 

Reiki practitioner sinds 1990)

Reiki is een oosterse therapievorm waarbij je levensenergie hersteld wordt door handoplegging. Hierdoor kom je mentaal en fysiek terug in balans en wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam gestimuleerd. Reiki stimuleert interne processen en brengt innerlijke rust en vitaliteitpartner.

QCHT Quantum Hypnose therapie

Middels deze hypnotherapiesessie kun je in contact komen met de meest krachtige en zelfbewuste versie van jezelf. Gedurende de sessie bereik je een diepgaande staat van ontspanning, een trance of hypnose, waarbij de focus ligt op een intentie die specifiek op jou is afgestemd. Zelfs als je nog nooit gemediteerd hebt of in hypnose bent geweest, kan je vaak in een paar sessies al heel diep gaan en antwoorden krijgen op jouw levensvragen. Tijdens de Quantum Hypnose sessie kunnen we in regressie gaan of juist de toekomst in, om zo antwoord te krijgen op vragen die jou weer verder kunnen helpen.

Access bars

Gebeurt het wel eens dat je op de kleinste dingen reageert?

Of misschien lukt het je niet goed om je gedachten uit te zetten, ongeacht wat je probeert. Voel je je gestrest, moe, gespannen of maak je je zorgen?

Wat als er een manier is om de herrie in je hoofd te verminderen zonder dat je in een grot hoeft te zitten of uren moet mediteren? Wat als je op een knopje kon drukken om die stem in je hoofd te dempen die je zegt dat je niet goed genoeg bent of dat jij niet kunt bereiken waar je over droomt? Dat knopje bestaat!

Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

 

Relax & energie treatment

Deze energetische relax- en energiebehandeling kan worden beschouwd als een reset voor je gehele energiesysteem.

Deze behandelmethode brengt lichaam en geest in balans. De behandeling werkt holistisch en beïnvloedt het fysieke, emotionele en mentale lichaam. Deze relax en energie treatment kan leiden tot inzicht, bewustwording en het vermogen om naar je lichaam en geest te luisteren.

De behandeling vindt plaats terwijl je op je rug ligt. Ik begin met zachte drukpuntmassage op het hoofd, gebaseerd op de “Access Bars”. Vervolgens werk ik in het aura-veld en met de chakra’s, en geef ik lichte aanrakingen op het lichaam, gevolgd door een ontspannende voetreflexmassage. Tijdens de behandeling kan ik ook gebruik maken van  geleide meditatie, essentiële oliën en kristallen.

Je kunt je kleding aanhouden, dus draag comfortabele, loszittende kleding.

Waarom zou je kiezen voor een Relax & Energiebehandeling?

De reden om te kiezen voor de Relax & Energiebehandeling is persoonlijk. Je kunt het overwegen als:

 • Je je niet goed voelt in je vel;
 • Je niet weet wat je wilt;
 • Je gestrest bent;
 • Je futloos bent en meer energie wilt;
 • Je het evenwicht tussen lichaam en geest wilt herstellen;
 • Je fysieke klachten hebt;
 • Of gewoon omdat je behoefte hebt aan een reset voor lichaam en geest, of zelfs een healing.

Ervaring heeft geleerd dat deze behandeling resulteert in effecten die vaak niet vooraf kunnen worden voorspeld.

Enkele voorbeelden van mogelijke resultaten zijn:

 • Een algemeen gevoel van rust en lichtheid;
 • Verbeterd vermogen om vrij adem te halen;
 • Beter in contact zijn met lichaam en geest;
 • Verminderde negatieve stress;
 • Verhoogde energie;
 • Vermindering van fysieke klachten;
 • Hoofdpijnverlichting;
 • Minder ernstige migraineaanvallen;
 • Loslaten van emotionele en spirituele kwesties.

Duur en aantal benodigde sessies:

Je kunt deze behandeling zo vaak ondergaan als je wilt; het is een heerlijke ontspannende en helende behandeling.

Een sessie duurt ongeveer 1 (of 1.15) uur en kan worden gecombineerd met EFT (tapping), coaching, of quantumhypnosetherapie.

 
  

Energetisch en Quantum hypnose Coach

Wegens drukt neem ik voorlopig geen nieuwe klanten aan voor een coaching traject

Als coach en gesprekspartner ben ik er om je te begeleiden bij persoonlijke groei, het aanpakken van problemen en het loslaten van belemmerende emoties en overtuigingen.

Stel je voor dat je in het dagelijks leven bepaalde dingen wilt veranderen, zoals je zelfvertrouwen vergroten, beter worden in iets wat je leuk vindt, gelukkiger zijn of los komen van ervaringen met impact, trauma’s en of emoties die jou belemmeren om in je kracht te staan. 

Tijdens de coaching sessies moedig ik je aan om nieuwe denkwijzen te ontwikkelen die je helpen je doelen te bereiken en positieve veranderingen in je leven aan te brengen. Gedurende het hele proces zal ik je ondersteunen en je helpen bij het overwinnen van obstakels die je op je pad tegenkomt.

Deze therapie kan o.a. ingezet worden bij;

 • Persoonlijke groei: Je wilt jezelf ontwikkelen, je potentieel maximaliseren en een betere versie van jezelf worden. Ik kan je begeleiden bij het verkennen van je innerlijke kracht, het ontdekken van je passies en het bereiken van persoonlijke groei.
 • Zelfvertrouwen en eigenwaarde: Je wilt je zelfvertrouwen vergroten en een positiever zelfbeeld ontwikkelen. Ik kan je wegwijzen bij het identificeren en loslaten van overtuigingen die je zelfvertrouwen belemmeren, en je ondersteunen bij het opbouwen van een gezonde eigenwaarde.
 • Levensdoelen en richting: Je hebt moeite om je levensdoelen te bepalen of je richting te vinden. Ik kan je ondersteunen bij het ontdekken van je passies, waarden en doelen, en je begeleiden bij het formuleren van een heldere visie voor je leven.
 • Stressmanagement: Je ervaart stress, overweldiging of burn-out en hebt ondersteuning nodig bij het hanteren van stressvolle situaties. Ik kan je ondersteunen bij het creëren van een gebalanceerde levensstijl.
 • Balans en welzijn: Je zoekt naar een evenwichtige levensstijl zowel mentaal, fysiek, spirituele en emotioneel.
 • Veranderingen: Je staat voor belangrijke overgangsfases in je leven, zoals een andere studie, carrièreswitch, pensionering of levensverandering, en hebt begeleiding nodig bij het navigeren door deze veranderingen.
 • Angsten bij jouw (kleine) kinderen, deze vinden we vaak terug bij de ouders.
 • emotionele ballast
 • levensvragen
 • vermoeidheid
 • onzekerheid
 • angst
 • boosheid
 • als je het even allemaal niet meer ziet zitten
 • bij vervelende herinneringen
 • bij belemmerende overtuigingen

De coaching kan ook heel goed ingezet worden als jij iets wilt bereiken, zowel, zakelijk, prive als op financieel vlak.

Tijdens de coaching gebruik ik verschillende technieken, zoals, toegepaste kinesiologie, gesprekstherapie, ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en visualisaties, Mindfulness, Quantum hypnose, EFT (emotional freedom techniek), aura en chakra healing, access bars, zodat ik je kan ondersteunen je emoties te begrijpen, te accepteren en om te zetten.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en transformatie.

Een traject start ik altijd met een intake, dat kan zowel live als via zoom gegeven worden. Het hele traject bestaat uit 1 intake en meerdere sessie. De sessies vinden iedere 2 tot 4 weken plaats. Wil je graag een intake plannen, boek dan je intake via de online agenda.

Voor een zoom intake kan je een mail sturen naar info@bodycare-caribbean.com

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop