Workshops en cursussen

Cursus en workshop 2024

Het programma voor 2024 komt binnenkort online.

cursus voetreflexologie module 1

VOETREFLEXOLOGIE LAAT ENERGIE WEER STROMEN

Tijdens deze praktijkgerichte cursus voetreflexmassage leer je een zeer effectieve voetreflexmassage geven. Met voetreflexmassage behandel je – via de voeten – de mens als geheel. Voetreflex masseurs gaan er namelijk van uit dat alle delen van het lichaam in verbinding staan met specifieke zones op de voeten. Je ontdekt tijdens deze cursus voetreflexmassage precies waar je alle reflexzones kunt vinden. Daarbij leer je uiteenlopende behandeltechnieken om doeltreffend op deze reflexzones in te werken. Dit brengt direct een gevoel van ontspanning teweeg. Daarnaast werkt het door op alle delen van het lichaam, zodat blokkades worden opgeheven en de levensenergie gaat stromen. Kortom, de eigen geneeskracht van het lichaam wordt gestimuleerd.

Je kunt door middel van een een voetreflexmassage allerlei klachten behandelen, zoals o.a.:
Rugklachten, nek- en schouderklachten, hoofdpijnklachten, menstruatieklachten, spier- en gewrichtsklachten, slaapproblemen, spijsverteringsklachten ed.

Maar … tijdens deze cursus gaan we verder dan dat, er is namelijk altijd een emotionele oorzaak bij onbalans en/of ongemak in het lichaam (van de klant). Pas wanneer jij je bewust bent van de diepere oorzaak kan je de sleutel zijn tot de oplossing. 

In dit hele leerproces neem ik je graag mee.

Onder mijn begeleiding leer je praktijkgericht werken. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er volop aandacht is voor jouw leerproces.

Lesinhoud

 • Ontspanningsmassage
 • Anamnese & voetdiagnostiek
 • Metafysische achtergrond
 • Holistische benadering
 • Aromatherapie
 • Massage gewrichten, spieren
 • Massage spijsvertering
 • Massage ademhaling
 • Massage nieren, blaas, hoofd

 

De cursus is geschikt voor iedereen die:

 • Geïnteresseerd is in voetreflexologie, gezondheid en masseren
 • Mensen wil begeleiden naar een gezondere leefstijl
 • Een krachtige, effectieve en met holistische benadering een voetreflex massage wil leren toepassen
 • Een aanvulling zoekt op reeds eerder aangeleerde voetreflexmassage technieken

Je kan examen doen wanneer je minstens 80% van de lessen hebt gevolgd en alle reflectie verslagen hebt ingeleverd.

Certificaat: voetreflexologie module 1

Over de docent

Ik (Angelique Felisie) ben o.a. gediplomeerd voetreflextherapeut met meer dan 10 jaar ervaring. Ik heb als docent de jaaropleiding voetreflextherapeut mogen geven voor een bekend opleidingscentrum in Nederland. Ik hanteer een holistische benadering bij mijn behandelingen, wat betekent dat ik niet alleen kijk naar de fysieke klachten van mijn cliënten, maar ook naar hun emotionele toestand, levensstijl, voedingsgewoonten en andere factoren die van invloed kunnen zijn op hun gezondheid. En wat ik vooral belangrijk vind is dat ik passie heb voor mijn werk en dat graag wil delen met de cursisten.

 

BASISCURSUS VOETREFLEXMASSAGE

10 lessen en examen | 2.5 uur | fl 2500.- | thuisstudie 4 uur per week

start dinsdag 4 juli 2023 19 tot 21.30

 

cursus voetreflexologie module 2

VAN MASSSAGE NAAR THERAPIE

In november 2023 gaan we verder met een verdieping cursus. Voor degene die voetreflex als therapie willen gaan gebruiken en klachten van klanten willen gaan behandelen.

Tijdens de basiscursus werk ik als COACH om jou vooral technieken aan te leren. Tijdens de verdieping ben ik minder coach en meer MENTOR en begeleid jou tijdens het proces van het geven van een voetreflexmassage tot het geven van voetreflextherapie.

Tijdens de verdieping begeleid ik jou;

 • hoe jij delen uit jouw onderbewustzijn kan veranderen zodat jij de beste therapeutische voetreflex behandelingen gaat geven.
 • hoe jij zelf in een hogere frequentie komt zodat jij klanten onvoorwaardelijk en vanuit overvloed kan ondersteunen
 • hoe je de metafysische oorzaak van de onbalans in het lichaam kan achterhalen
 • hoe jij de kernoplossingen vindt en deze kan toe passen tijdens jouw behandeling
 • Je gaat klanten zelfstandig behandelen volgens protocol en gaat alle technieken uit de basis cursus toepassen.
 • Je maakt behandelplannen en reflectie verslagen.

Je kan examen doen wanneer je minstens 80% van de lessen hebt gevolgd en alle behandelplannen en reflectie verslagen hebt ingeleverd.

certificaat: voetreflextherapie

Cursus voetreflextherapie

8 lessen en examen | 1-2 lessen per maand

Fl 2000 | thuisstudie 7 uur per week

start in november 

cursus chakra therapie module 1

Wil je kennismaken met de chakra’s en leren hoe je deze kan inzetten om je eigen levensenergie te laten stromen? Of wil je anderen helpen om beter in balans te komen?

Tijdens deze Chakra cursus leer je in 7 lessen de basisprincipes om jouw chakra’s te begrijpen en ermee te werken. Door je bewust te worden van je eigen energie, leer je bewuster om te gaan met situaties, je leert jezelf beter kennen en begrijpen. Je leert je blokkades te achterhalen en op te heffen en je programmeringen te veranderen. Per les ga je contact maken met een chakra en leert je hoe je de energie van de chakra’s in balans kan brengen.

duur;  7 lessen | 3 uur | Ang. 1400 | thuisstudie 2-3 uur per week

Start woensdagochtend 7 juni 2023 | 9 am tot 12

Wanneer je puur wilt zijn, breng het licht en laat dan gaan” Tao te Ching

Wat kan je na deze Cursus,

Na afronding van de complete cursus heb je gedegen inzicht in de werking van de 7 chakra’s en is jouw intuïtie en spirituele bewustzijn gegroeid. Je hebt niet alleen de theorie maar ook de nodige praktijk ervaring in chakra healing, zelfhypnose en edelsteen legging  opgedaan.

Je kan na deze 2 modules als aura- en chakra healer aan de slag in jouw eigen praktijk.

Aura- en chakra healing is uitstekend toepasbaar als therapievorm op zich. Daarnaast laat het zich goed combineren met bijvoorbeeld edelsteentherapie, kleurentherapie, reiki, energetisch masseren, hypnotherapie en massage.

“Wanneer je geen verwachtingen hebt, valt alles op de juiste plek” Tao te Ching

 

 

Chakra en Aura healing module 2

Na het volgen van module 1 kan je doorstromen naar de cursus Chakra en Aura healing,

Tijdens de cursus chakra en aura healing word je opgeleid om te werken met de chakra’s en aura van andere. Dit zijn energiecentra en -velden in het lichaam die verbonden zijn met verschillende aspecten van ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

Als practitioner kan je cliënten helpen om hun chakra’s en aura in balans te brengen. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende technieken, zoals chakra meditatie, visualisatie, energetische healing.

Door te werken met de chakra’s en aura kan je helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van het immuunsysteem, het bevorderen van geestelijke helderheid en het verhogen van de algehele welzijn van de cliënt.

Je kan ook helpen bij het identificeren van blokkades in de chakra’s en aura die problemen kunnen veroorzaken in het fysieke en mentale lichaam van de cliënt, en deze blokkades oplossen door middel van het balanceren van de energieën.

Het is belangrijk om op te merken dat het werken met chakra’s en aura’s niet bedoeld is als vervanging voor medische behandeling, maar eerder als aanvulling op traditionele gezondheidszorg. Als chakra en aura practitioner dien je cliënten te adviseren om professionele medische hulp te zoeken indien nodig.

Tijdens deze 4 daagse cursus Chakra en Aura healing leer hoe je de aura en chakra’s bij klanten kan vitaliseren en in balans kan brengen. De healing werkt op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Het is als een grote schoonmaak waarbij je blokkades opheft.

We werken in een kleine groepjes, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en zodoende sneller, gemakkelijker en eenvoudiger de technieken tot je kunt nemen.

Na het volgen van beide modules kan je de behandeling die je leert tijdens deze module meteen toepassen in je praktijk.

duur;  4 dagen van maandag t/m donderdag, van 9 tot 14 uur | fl. 1550

start; ?

Cursus Faceliftmassage

Tijdens de cursus facelift massage leer je een gezichtsmassage die gericht is op het verjongen en verstevigen van de huid. Bij deze massage worden verschillende technieken gebruikt, waaronder bindweefsel- en buccal massage.

Bij bindweefselmassage wordt er dieper in de huid gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren en de aanmaak van collageen te bevorderen. Dit kan helpen om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de huidtextuur te verbeteren.

Buccal massage richt zich specifiek op de spieren in de wangen en kaaklijn. Door deze spieren te masseren kan de huid strakker en steviger worden.

De combinatie van deze technieken kan leiden tot een stralender en jeugdiger uitziende huid. Het wordt vaak gezien als een alternatief voor een facelift, omdat het een niet-invasieve behandeling is zonder chirurgie of injecties. Het is belangrijk om op te merken dat de resultaten van de massage niet permanent zijn en regelmatige behandelingen nodig kunnen zijn om de effecten te behouden.

duur; 4 lessen van 2.5 uur

woensdagochtend, 5-12-19-26 juli van 9 tot 11.30 

Kosten FL 1400

start woensdagochtend

Vision board

Deze workshop is een zeer krachtige methode om jouw dromen en verlangens te realiseren.

In de lente creëer je, ga je bloeien en laat je alles uit de winter los. Daarom is de lente ook meteen de meest krachtige periode om een visionboard te maken.

 

Waarom een vision board maken

Je staat heel bewust stil bij wat voor jou belangrijk is. Je hersenen kennen geen verschil tussen feit en fictie. Met een vision board train en conditioneer je je brein om te focussen op wat jij WEL wilt. Je krijgt je doelen en intenties helder.  Je vision board roept emoties bij je op. Daarmee koppel je je gedachten aan je gevoel en daarmee word jij een magneet voor jouw intenties. Het is wetenschappelijk bewezen dat het helpt om je dromen te visualiseren om ze ook daadwerkelijk te realiseren. 

 • Na een korte inleiding starten we met een bijzondere quantum reis in de toekomst. 
 • Daarna gaan we plannen en creatief werken aan een persoonlijk vision- power -of mood board.
 • Effectief voor prive en/of je business.

 

Creëer je eigen groep met 6-8 personen.

naf 125.– pp inclusief materiaal

Wij zorgen voor thee, infused water en kleine snack.

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop