Body

Endermologie lipomasssage

De LPG Endermologie is een pijnloze vorm van bindweefselmassage, die bovendien uiterst relaxerend is. LPG heeft een doeltreffende technologie op de markt gebracht die leid tot herstel van een harmonisch bindweefsel. Endermologie massage wordt met een LPG-toestel, de Cellu M6 Keymodule uitgevoerd. Het is een massageapparaat die de huid aanzuigt; de huid wordt dan bewerkt met in- en uitrollende bewegingen van de twee rollen in de behandelkop. Bij huidverslapping, oedeem, spierpijn en cellulitis behandelingen.

 

 

Bestrijd Celullite en plaatselijk resistent vet
Naarmate we ouder worden, neemt de activiteit in onze cellen af, waardoor er minder collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie) wordt geproduceerd.

Zo werkt de endermologie techniek
De huid wordt door de rollers van de LPG-machine gemasseerd, wat cellulaire stimulatie veroorzaakt: “slapende” cellen worden gewekt om hun natuurlijke werk te hervatten.. Dit proces is dus 100% natuurlijk en pijnloos! Het lichaam doet zijn eigen werk, we moedigen het alleen aan.

” HET WERKT ALS EEN WORKOUT”

Celullite verminderen, de huid verstevigen en plaatselijk vet afbreken
Er wordt een gezonde circulatie gereactiveerd en gifstoffen worden afgevoerd. Cellulite wordt gladgestreken en overtollig vocht afgevoerd. Tegelijkertijd wordt ook de vetverbranding gestimuleerd en de huid verstevigd.

Behandelfrequentie
De duur van de behandeling is 35 minuten en er worden minimaal 2 behandelingen per week geadviseerd bij aanvang van de endermologie kuur. Voor een cosmetisch goed resultaat zijn minimaal 20 behandelingen nodig en is het raadzaam de eerste 10 behandelingen niet te onderbreken. Wanneer het gewenste resultaat behaald is, wordt geadviseerd om de behandelingen af te bouwen. Om het gewenste resultaat te behouden is het raadzaam om 2 keer per maand te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Behandelingen