Body

Endermologie

Voor het verbeteren van de huidtextuur, om cellulite te verminderen, om pijn te verlichten, bij spierpijn, oedeem, voor na het sporten, voor en na liposuctie en om heerlijk te ontspannen

LPG Endermologie is een pijnloze vorm van bindweefselmassage, die bovendien uiterstontspannend is. Endermologie heeft een doeltreffende technologie op de markt gebracht die leid tot herstel van een harmonisch bindweefsel. Het is een massageapparaat die de huid aanzuigt; de huid wordt dan bewerkt met in- en uitrollende bewegingen van de twee rollen in de behandelkop. 

Wat is Endermologie

Endermologie is een niet-invasieve behandelingstechniek die wordt gebruikt om de huid en het onderliggende weefsel te verbeteren. Het maakt gebruik van geautomatiseerde massagerollen om de huid te stimuleren en te hermodelleren.

Endermologie kan verschillende voordelen bieden voor klanten. Ten eerste kan het de bloedcirculatie en lymfedrainage verbeteren, wat kan helpen bij het verminderen van vochtophopingen en het afvoeren van afvalstoffen. Dit kan leiden tot een vermindering van cellulitis en een gladdere, stevigere huid.

Daarnaast kan endermologie de productie van collageen en elastine in de huid stimuleren, wat kan bijdragen aan een verjongend effect. Het kan de huidstructuur verbeteren, fijne lijntjes en rimpels verminderen, en de algehele stevigheid en elasticiteit van de huid vergroten.

Endermologie kan ook helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn, omdat de massagerollen de spieren ontspannen en de doorbloeding verbeteren. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen met chronische pijnklachten of na een blessure.

Kortom, een endermologie behandeling kan de huidtextuur verbeteren, cellulite verminderen, de huid verjongen en pijn verlichten. Het is belangrijk op te merken dat de resultaten kunnen variëren afhankelijk van de individuele situatie en meerdere behandelsessies mogelijk nodig zijn voor optimale resultaten.

Enkele voordelen van de behandeling:

 1. Vermindering van cellulite: Endermologie kan helpen bij het verminderen van de verschijning van cellulite door de bloedcirculatie en lymfedrainage te verbeteren, waardoor vochtophopingen en afvalstoffen worden afgevoerd.

 2. Verbeterde huidtextuur: De stimulatie van de massagerollen tijdens de behandeling kan de productie van collageen en elastine in de huid bevorderen, wat resulteert in een gladdere en stevigere huidtextuur.

 3. Verbeterde lymfedrainage: Endermologie kan helpen bij het verbeteren van de lymfedrainage, wat kan helpen bij het verminderen van vochtophopingen, zwellingen en het bevorderen van een gezonde lymfestroom.

 4. Pijnverlichting: De massagerollen kunnen spieren ontspannen en de doorbloeding verbeteren, wat kan helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen met chronische pijnklachten of na een blessure.

 5. Verbeterde contour en figuur: Endermologie kan helpen bij het modelleren en vormgeven van het lichaam door het verminderen van vetophopingen en het verbeteren van de huidelasticiteit, wat kan leiden tot een betere lichaamscontour.

 6. Ontspanning en welzijn: Naast de fysieke voordelen kan een endermologie behandeling ook zorgen voor ontspanning en welzijn. De massage-achtige techniek kan stress verminderen en een gevoel van algehele ontspanning bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten kunnen variëren afhankelijk van het individu en dat herhaalde behandelsessies gewoonlijk nodig zijn om optimale resultaten te bereiken.

Meer informatie kan je (hier) vinden op de officiële website van LPG endermologie. 

voetreflexmassage

Een voetreflexmassage heeft een diept ontspannende werking op je hele lichaam. Het helpt je bewust te worden van je lichaam. Het werk heel ontspannend, doordat je aandacht en energie vanuit je hoofd naar je voeten wordt gebracht. Hoe meer je je lichaam weer kunt ervaren, hoe meer rust en balans je in jezelf zult vinden.

Enkele potentiële voordelen van een ontspannende voetreflexmassage voor het lichaam en de geest:

 1. Ontspanning: Een voetreflexmassage kan diepe ontspanning bevorderen en stress en spanning verminderen. Door de drukpunten op de voeten te stimuleren, worden de spieren ontspannen en wordt de bloedcirculatie verbeterd.

 2. Verbeterde doorbloeding: Door het masseren van specifieke punten op de voeten, kan de bloedcirculatie in het hele lichaam worden gestimuleerd. Dit kan helpen om zuurstof en voedingsstoffen efficiënter naar verschillende organen en weefsels te transporteren, waardoor de algehele gezondheid wordt bevorderd.

 3. Stressvermindering: Voetreflexmassage kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van kalmte. Door de stimulatie van de zenuwuiteinden in de voeten, kunnen endorfines vrijkomen, wat een gevoel van ontspanning en welzijn bevordert.

 4. Stimulatie van het zenuwstelsel: De reflexpunten op de voeten zijn verbonden met het zenuwstelsel van het lichaam. Door deze punten te masseren, kan de communicatie tussen de zenuwcellen worden verbeterd, wat kan leiden tot een verbeterde balans en werking van het zenuwstelsel.

 5. Ontgifting: Het masseren van bepaalde reflexpunten op de voeten kan helpen om het lichaam te ontgiften. Het stimuleert de lymfestroom, wat kan helpen bij het afvoeren van gifstoffen en het versterken van het immuunsysteem.

Voetreflexmassage heeft veel potentiële voordelen voor lichaam en geest. Voetreflexmassage kan een mooie aanvulling zijn bij het herstellen van zowel lichamelijke als emotionele blokkades.

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop