MIND

Relax & Energie treatment

Wil je totale ontspanningen en fysiek en emotioneel balans? Kies dan voor een Relax & Energie treatment, een energetische Aura en Chakra therapie. Door deze unieke en ontspannen behandeling waarin ik werk met verschillende technieken, kom je helemaal tot rust.

Coaching

Heb je belemmerende overtuigingen, draag  je emotionele ballast met je mee, zie je het even niet zitten of kom je niet vooruit in je leven? Heb je geen energie, ben je altijd boos, zit er iets dwars, ben je ontevreden of negatief ingesteld? Weet je niet wat jouw missie is of wat je op deze wereld doet? Kom je steeds in dezelfde situatie terecht? 

Als coach en gesprekspartner ben ik er om je te begeleiden bij persoonlijke groei, het aanpakken van problemen en het loslaten van belemmerende emoties en overtuigingen die je niet langer dienen. Tijdens de coaching gebruik ik gesprekstechnieken vanuit abundance- en transformatiecoach, EFT en Quantum hypnose/trance.

Voor een coaching graag eerst een intake boeken. 

Gediplomeerd Quantum Hypnose Coach 

Aura & Chakra healing 

Abundance coach

Voetreflexzonetherapeut sinds 2012

Energetisch massage sinds 2006

EFT  sinds 2006

Reiki practitioner sinds 1993

Relax & energie treatment

Deze energetische Chakra en Aura therapie of healing kun je beschouwen als een grote schoonmaakbeurt van je hele energie systeem.

Deze behandeling is een methode waarbij de Aura en Chakra’s gereinigd, gerevitaliseerd en weer in balans gebracht worden. De behandeling werk holistisch en beïnvloed het fysieke, emotionele, mentale lichaam. De healing is geen medicijn op zich, maar het leidt naar inzicht, bewustzijn en het leren luisteren naar je lichaam en geest.

De behandeling geschiedt liggend op de rug. Ik werk voornamelijk in het aura veld met soms een enkele lichte aanraking op het lichaam, zachte massage op het hoofd en ontspannende voetreflexmassage. Tijdens de behandeling wordt ook gebruik gemaakt van reiki (waardoor de chakra’s gebalanceerd kunnen worden), voetreflexologie, eventueel meditatie, essentiële olie, en kristallen.

Kleding mag je aanhouden, dus draag gemakkelijk en loszittende kleding.

Waarom kiezen voor een Relax & energie treatment?

De reden waarom je kiest voor de relax & energie treatment is persoonlijk, je kunt het doen wanneer:

 • je niet lekker in je vel zit;
 • je niet meer weet wat je wil;
 • gestrest bent;
 • je futloos bent en je weer energieker wilt voelen;
 • evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen;
 • fysieke klachten hebt of vor
 • of gewoon omdat je zin hebt in een healing.

De ervaring leert dat deze behandeling voor resultaten zorgt die men van tevoren niet had kunnen bedenken.

Voorbeelden van resultaten zijn:

 • Een algemeen gevoel van rust en lichtheid
 • Herstelde capaciteit om vrij ademhalen
 • Betere afstemming tussen lichaam en geest
 • Verminderde negatieve stress
 • Overvloedige energie
 • Vermindering van fysieke klachten
 • Verlichting van hoofdpijn
 • Vermindering van ernstige migraine aanvallen
 • Bevrijding van emotionele en spirituele kwesties

Duur van en aantal benodigde sessies.

Je kan deze behandeling zo vaak doen als je wilt. Het is een heerlijke ontspannen en helende behandeling.

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1.15 uur en kan gecombineerd worden met EFT (tapping) of coaching of quantum hyponose therapie.

EFT Meridiaan Tapping

Emotional freedom technique

Iedereen, ongeacht hun succes en kracht, heeft bepaalde blokkades, nare herinneringen en angsten in zich. Zou het niet geweldig zijn als je zelf kunt werken aan het overwinnen van wat je dwarszit? Of het nu gaat om onzekerheden, jeugdtrauma, hoogtevrees, vliegangst, enzovoort? Goed nieuws: dat kan en het is eigenlijk helemaal niet moeilijk. 25 jaar geleden werd in Amerika een methode ontwikkeld die op een eenvoudige manier en zonder gedoe helpt bij het wegnemen van blokkades. Deze methode heet Emotional Freedom Techniques (EFT). EFT is een van de krachtigste zelfhulptechnieken voor traumaverwerking ter wereld. Het Amerikaanse congres heeft het goedgekeurd als een techniek om oorlogsveteranen te helpen bij hun trauma’s. Als het werkt bij veteranen met ernstige trauma’s en PTSS, dan werkt het waarschijnlijk ook voor jou.

Tijdens de EFT sessie maak ik gebruik van de nieuwste vorm van EFT, namelijk meditatie en tapping. Tapping is een soort mini acupressuur, een hulptool die meridiaanpunten uit de Chinese geneeskunde combineert met kennis uit de moderne psychologie om fysieke en emotionele stress, trauma’s, negatieve emoties en gedachten te verwerken.

Het tappen op specifieke meridiaan punten tijdens het focussen op een probleem helpt bij het verwerken van stress en kan leiden tot een verandering in denken en voelen.

Hoe werkt dit in de praktijk?Je hebt bijvoorbeeld een angst en hierdoor merk je dat je bepaalde situaties vermijdt en je jezelf niet 100% kan uiten zoals je wilt. Ik ga samen met jou op zoek naar specifieke gebeurtenissen en overtuigingen die deze angst vasthouden.
Met EFT leer je los te laten wat je niet meer dient en te focussen op wat je wèl wilt.

Door EFT zou je bewust de manier waarop je hersenen omgaan met emoties of lichamelijke ongemakken(zoals hoofdpijn) kunnen veranderen, zo blijkt uitonderzoek.

life Coach & Quantum therapie

Als coach en gesprekspartner ben ik er om je te begeleiden bij persoonlijke groei, het aanpakken van problemen en het loslaten van belemmerende emoties en overtuigingen die je niet langer dienen.

Stel je voor dat je in het dagelijks leven bepaalde dingen wilt veranderen, zoals je zelfvertrouwen vergroten, beter worden in iets wat je leuk vindt, gelukkiger zijn of los komen van trauma’s en of emoties die jou belemmeren om in je kracht te staan.

Tijdens de coaching sessies moedig ik je aan om nieuwe denkwijzen te ontwikkelen die je helpen je doelen te bereiken en positieve veranderingen in je leven aan te brengen. Gedurende het hele proces zal ik je ondersteunen en je helpen bij het overwinnen van obstakels die je op je pad tegenkomt.

Deze therapie kan o.a. ingezet worden bij;

 • Persoonlijke groei: Je wilt jezelf ontwikkelen, je potentieel maximaliseren en een betere versie van jezelf worden. Ik kan je begeleiden bij het verkennen van je innerlijke kracht, het ontdekken van je passies en het bereiken van persoonlijke groei.
 • Zelfvertrouwen en eigenwaarde: Je wilt je zelfvertrouwen vergroten en een positiever zelfbeeld ontwikkelen. Ik kan je wegwijzen bij het identificeren en loslaten van overtuigingen die je zelfvertrouwen belemmeren, en je ondersteunen bij het opbouwen van een gezonde eigenwaarde.
 • Levensdoelen en richting: Je hebt moeite om je levensdoelen te bepalen of je richting te vinden. Ik kan je ondersteunen bij het ontdekken van je passies, waarden en doelen, en je begeleiden bij het formuleren van een heldere visie voor je leven.
 • Stressmanagement: Je ervaart stress, overweldiging of burn-out en hebt ondersteuning nodig bij het hanteren van stressvolle situaties. Ik kan je ondersteunen bij het creëren van een gebalanceerde levensstijl.
 • Balans en welzijn: Je zoekt naar een evenwichtige levensstijl zowel mentaal, fysiek, spirituele en emotioneel.
 • Veranderingen: Je staat voor belangrijke overgangsfases in je leven, zoals een andere studie, carrièreswitch, pensionering of levensverandering, en hebt begeleiding nodig bij het navigeren door deze veranderingen.
 • emotionele ballast
 • levensvragen
 • vermoeidheid
 • onzekerheid
 • angst
 • boosheid
 • als je het even allemaal niet meer ziet zitten
 • bij vervelende herinneringen
 • bij belemmerende overtuigingen
 • Maar kan ook goed ingezet worden als jij iets wilt bereiken, zowel, zakelijk, prive als op financieel vlak.

 

Tijdens de coaching gebruik ik verschillende technieken, zoals, gesprekstherapie, ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en visualisaties, quantum hypnose, EFT (tapping) en chakra healing, zodat ik je kan ondersteunen je emoties te begrijpen en te accepteren en om te zetten.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en transformatie.

Een traject start ik altijd met een intake, dat kan zowel live als via zoom gegeven worden. Het hele traject bestaat uit 1 intake en 4 tot 5 sessie. De sessies vinden iedere 2 tot 4 weken plaats. Wil je graag een intake plannen, of boek je intake via de online agenda.

Voor een zoom intake kan je een mail sturen naar info@bodycare-caribbean.com