MIND

Mental Coach

Vind rust en kracht in jezelf, met praktische begeleiding naar innerlijke balans en welzijn.

Ik help je inzien hoe gedachten en gevoelens met elkaar verbonden zijn. Mijn coaching richt zich op het bewust worden van jouw gedachtepatronen en de invloed ervan op je gedrag. Door deze patronen te herkennen, leer je ze beter te begrijpen en krijg je meer controle over je dagelijks leven

Mijn missie als Mental (Quantum&energetisch) Coach is om jou te begeleiden bij het bereiken van persoonlijke groei en positieve verandering, en te helpen bij het loslaten van belemmerende overtuigingen, trauma’s en het transformeren van negatieve patronen.

Mijn visie is een wereld waarin elke vrouw vol vertrouwen haar volledige potentieel benut door haar innerlijke kracht te ontdekken en te gebruiken.

Met behulp van diverse methodes kan ik je “tools” aanbieden om obstakels te overwinnen, balans te vinden en een leven vol voldoening te leiden. Samen gaan we positieve veranderingen in jouw leven realiseren.

Een unieke benadering van coaching die gericht is op persoonlijke groei, loslaten en verandering. Het gaat verder dan alleen het oplossen van problemen en richt zich op het ontdekken van je eigen kracht en potentieel. Dit soort coaching kan een diepgaande impact hebben op je leven door je te helpen ontdekken wie je werkelijk bent en wat je echt wilt bereiken.

Deze coaching kan helpen bij verschillende problemen, zoals angst, terugkerende patronen, stress, fobieën, oude trauma’s, en meer. Het kan helpen om te bevrijden van beperkende gedachten en emoties en te helpen een meer vervuld en betekenisvol leven te leiden.

Wat is een Mental coach

Een mental coach is als een personal trainer, maar dan voor je hoofd. Een mental coach helpt je om je goed te voelen, zowel van binnen als van buiten.

Je gedachten hebben veel invloed op hoe je je voelt en wat je doet. Als je negatief denkt, voel je je misschien onrustig, gespannen en minder zelfverzekerd. Dit kan je tegenhouden om het beste uit jezelf te halen. Maar als je positief denkt, voel je je actief, energiek en klaar om dingen te doen. Een mental coach kan je helpen om sterker te worden in je hoofd.

Een mental coach leert je hoe je je eigen denken beter begrijpt. Ze helpen je om te zien welke gedachten, gevoelens, en gewoontes je tegenhouden. Ze helpen je om te ontdekken wat je nodig hebt om de controle over je leven te krijgen en te bereiken wat je echt wilt, op je werk, in je studie, in relaties, enzovoort.

Deze therapie kan o.a. ingezet worden bij;

 • Persoonlijke groei: Je wilt jezelf ontwikkelen, je potentieel maximaliseren en een betere versie van jezelf worden. Ik kan je begeleiden bij het verkennen van je innerlijke kracht, het ontdekken van je passies en het bereiken van persoonlijke groei.
 • Zelfvertrouwen en eigenwaarde: Je wilt je zelfvertrouwen vergroten en een positiever zelfbeeld ontwikkelen. Ik kan je wegwijzen bij het identificeren en loslaten van overtuigingen die je zelfvertrouwen belemmeren, en je ondersteunen bij het opbouwen van een gezonde eigenwaarde.
 • Levensdoelen en richting: Je hebt moeite om je levensdoelen te bepalen of je richting te vinden. Ik kan je ondersteunen bij het ontdekken van je passies, waarden en doelen, en je begeleiden bij het formuleren van een heldere visie voor je leven.
 • Stressmanagement: Je ervaart stress, overweldiging of burn-out en hebt ondersteuning nodig bij het hanteren van stressvolle situaties. Ik kan je ondersteunen bij het creëren van een gebalanceerde levensstijl.
 • Balans en welzijn: Je zoekt naar een evenwichtige levensstijl zowel mentaal, fysiek, spirituele en emotioneel.
 • Veranderingen: Je staat voor belangrijke overgangsfases in je leven, zoals een andere studie, carrièreswitch, pensionering of levensverandering, en hebt begeleiding nodig bij het navigeren door deze veranderingen.
 • Angsten bij jouw (kleine) kinderen, deze vinden we vaak terug bij de ouders.
 • emotionele ballast
 • levensvragen
 • vermoeidheid
 • onzekerheid
 • angst
 • boosheid
 • als je het even allemaal niet meer ziet zitten
 • bij vervelende herinneringen en trauma’s

De coaching kan ook heel goed ingezet worden als jij iets wilt bereiken, zowel, zakelijk, prive als op financieel vlak.

Een traject start altijd met een intake, dat kan zowel live als via zoom gegeven worden. Het hele traject bestaat uit 1 intake en meerdere sessie. De sessies vinden iedere 2 weken plaats. Wegens drukte neem ik geen live klanten aan, wel kan je online een afspraak maken. Je kan contact opnemen via email of whats app +5999 7367272

Laat negatieve ervaringen en emoties jouw toekomst niet in de weg staan

niet in de weg staan

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop