SKIN
Laat ons werken aan een optimale huidconditie en jou helpen met de geschikte thuisroutine!

De gezondheid van de huid in één oogopslag

Zon beschadiging, pigmentproblemen, gesprongen haarvaatjes, rimpels, lijntjes, een onzuivere huid, collageen afname, vergrote poriën en littekens? 

Om jou te helpen bij het realiseren van jouw huidwens maken we een huidanalyse en kijken we samen naar verbeterpunten voor jouw huid. We stellen een behandelplan samen en geven een huidadvies op maat. Geen huid is tenslotte hetzelfde.

Kom je voor de eerste keer bij Body Care Caribbean, kies dan voor een First facial plus huidanalyse en en advies.

Naar aanleiding van jouw huidwens maken we een passend adviesplan. Tijdens deze mooie gezichtsbehandeling leren we jouw huid kennen en kan de huid wennen aan onze producten en bereiden we de huid voor op de behandelingen die we later gaan uitvoeren.

_DSC0970

Intense Glow facial

Heb jij behoefte aan een mooie gezonde GLOW?

De eerste stap van de Intense Glow is een uitgebreide reiniging en exfoliatie. Daarna volgt een milde Diamond Microdermabrassie, een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.
Daarna kan je kiezen tussen een ontspannende gezichtsmassage of stimulerende bindweefselmassage. Het masker wat aangebracht wordt, is aangepast aan de behoefte van jouw huid en ter afsluiting wordt de huid verzorgt met verzorging voor dag of nacht.

zen-zyme Glow

Zen-zyme Glow zegt het al, een zeer ontspannen behandeling met gebruik van werkzame enzymen. Samen met een heerlijke bindweefselmassage is dit een geavanceerde en zeer ontspannen behandeling die diep in de cellen doordringt en zorgt voor aanzienlijke verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden bij diverse huidcondities.

Je huid wordt tijdens de behandeling behandeld met een stimulerend bindweefselmassage, wat kan bijdragen aan een stralende en stevigere huid en ontspanning van de gezichtsspieren.

First Facial

Nieuwe klanten adviseren wij om als eerste een “first facial” te boeken

Tijdens deze eerste behandeling, maken we ook een huidanalyse en een persoonlijk behandel en adviesplan.

Meestal kiezen we voor de eerste behandeling een signature facial. Deze facial is ontwikkeld voor alle huidtype maar vooral voor de geïrriteerde of gestreste huid. Een mooie behandeling met biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van huid direct verbetert.

Treatment;
Cleaning
Polisher
Deep cleaning
Removal of impurities
Soothing and moisturizing mask
Relaxing massage
Day care
Home consulting
*ook is het mogelijk om tegen meerbetaling de wenkbrauwen en wimpers te verven en kunnen we wenkbrauwen en bovenlip harsen of epileren.

Deze behandeling is een mooie kennismaken met de producten, onze behandelwijze en het instituut..

Energetische gezichtsbehandeling

Een reset voor je lichaam, een boost voor je huid en een relax moment voor je mind.

Kies je voor de energetische gezichtsbehandeling, dan staat niet alleen de gezichtsbehandeling centraal, maar ook het herstellen van de balans op zowel emotioneel als energetisch niveau.

Tijdens deze energetische gezichtsbehandeling starten we met het openen van de “bars” en de chakra’s waarmee ik een holistische benadering intrergeer die gericht is op het herstellen van de energetische en emotionele harmonie.

De gezichtsbehandeling is op maat, dat wil zeggen aangepast aan jouw huidwens/type en gaat samen meer een intensieve bindweefselmassage.

Mijn doel als holistisch en medisch schoonheidsspecialist is om mijn cliënten te begeleiden naar een stralende huid en een gevoel van algeheel welzijn. Door het herstellen van de balans op alle niveaus.

Collagen Boost

Deze huid verbeterende behandeling bestaat uit o.a. bindweefselmassage icm de Collageenlamp.
Daarnaast werken wij met verschillende serums. Verklevingen worden los gemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Tevens wordt de aanmaak van fibroblasten bevorderd. (Fibroblasten zorgen voor de productie van collageen)

Bindweefsel massage voor gezicht en decolleté.
Door middel van diverse grepen wordt het bindweefsel in de huid losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd. Met als voordeel versteviging en verstrakking van de huid en het sneller afvoeren van afvalstoffen.

OxyGeneo

Met een OxyGeneo behandeling geniet je van een mooie, frisse huid! De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling!

De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens.

Natural Facelift massage

Een work-out voor je gezicht! Een combinatie van bindweefsel-, buccal- en shiatsu massage, die zich richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht werkt daardoor huid verbeterend en is effectief bij rimpels en bepaalde huidproblemen. Als je van een optimaal resultaat wil genieten is het aan te raden om een kuur van meerdere behandelingen te nemen.
Vergelijk het met de sportschool; hoe vaker je gaat, hoe beter de resultaten

Natural Facelift massage & microneedling

Een prachtige behandeling die lekker diep in de huid werkt. Na het reinigen van de huid behandelen we in de diepere huidlaag d.m.v. een natural faceliftmassage, daarna een microneedling behandeling
Microneedling is een uiterst veilige en efficiënte manier voor collageen stimulatie en werkt goed om huidveroudering en huidbeschadiging, zoals littekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes te verhelpen en voorkomen, daarnaast maakt het de huid sterker. Met de pen worden er minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor jouw huid zichzelf gaat vernieuwen van binnenuit.

Natural Facelift massage & microneedling & vitamine C Peeling

ONZE ALL IN ONE, BEHANDELING WAARBIJ WE WERKEN AAN EEN HUID DIE STERK, WEERBAAR EN STRALEND IS.
Een prachtige behandeling die tot in de diepere huidlaag werkt. Tijdens de behandeling reinigen we grondig, behandelen we de huid met een 4 layer vitamine C peeling en een verstevigende facelift en buccal massage van 45 minuten. Met als resultaat een instant glow en boost voor het hele gelaat.

Coaguleren

Voor het onmiddellijke effect van de behandeling kan je al met één bezoek aan ons instituut verlost worden van die nare huidproblemen waar je al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt dit vooruitzicht!
 
This cosmetic treatment is performed by an experienced medical beautician or skin therapist using Coagualation, a proven medical technology
 
This is the solution for removing; 
 • Syringgomes                  have round or oval light-colored bumps often under the eyes
 • Xanthelasma                  yellow colored fat deposits under the eyes
 • Fibroids                          including skin warts
 • Dermatosis                     Papulosa Nigra small dark flat bumps on face, neck and chest
 • Milia                                barley grain
 • Sabaceous                     hyperplasia type pressed bump with a whitish border
 • Morgan de Cambell        spots blood blisters
 • Teleangiectasia              small dilated blood vessels on the face
 • Spider Nevus                  red spider veins
 • Lentigo Solaris                small age spots
 • Sebaceous cysts             fat bumps
 
The treatment is not completely painless. Normally we do not anesthetize before treatment, but you can use an Emla cream (available at the pharmacy) beforehand and apply it to the skin condition 20 minutes before the treatment.
 
We behandelen niet langer dan 30 minuten, soms duurt de behandeling echter maar enkele minuten.
 
Eventuele gecoaguleerde huidrestjes die nog aan de huid zitten verkleuren en laten na verloop van tijd vanzelf los. Aanvankelijk kan de onderliggende nieuw gevormde huid wat lichter van kleur zijn dan het omliggende weefsel, maar na verloop van tijd kleurt dit bij.

Acne

If too much sebum is secreted, the sebum can build up and clog the sebaceous gland's outlet duct. These sebum deposits are called blackheads or comedones. There are superficial blackheads (black comedones) and more subcutaneous blackheads (white comedones).
 
Acne can be caused by genetic factors, hormonal factors and stress, but also by external factors, such as the use of certain medicines or cosmetics. Poor hygiene, use of sugars and dairy, and squeezing or scratching yourself can make it worse.
 
An acne treatment only makes sense when all these above points are tackled simultaneously.
 
Acne treatment is not standard, after all you have many forms of acne. Neither did acne go away overnight. Even lighter forms require a lot of and long-term attention. We can make sure that the acne becomes and remains “calm” and try to prevent scars and PIH spots.
 
So the treatment depends on the type of acne and the age of the customer.
Acné komt bij 85% van de mensen tussen het 12e en 24e levensjaar voor, vooral in het gezicht, op de borst en op de rug.
 
 

Peeling

Wil je pigmentvlekken, fijne rimpeltjes, acne en littekens effectief aanpakken? Pigmentvlekken gaan in de meeste gevallen niet vanzelf weg, maar ze zijn wel goed te behandelen met een peeling. Een peeling werkt op de diepere, levende huidlaag en zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwd. Het is belangrijk om thuis een speciaal “huiddieet” te volgen om uw huid optimaal te verbeteren.
 
A peeling treatment at BCC is not standard. We first make a personal treatment plan and take your wishes and skin condition into account. A cure consists of 6 treatments. In this way we can improve the skin in a controlled manner, without straining the skin too much.
 
Signature Peel 
For Rosacea, Couperose, sensitive, red, gray, tired skin, as a boost or in preparation for a peeling treatment. There is no shedding here.
 
Wrinkle Peel 
At the first signs of skin aging and / or for a radiant skin? After 24-48 hours, the skin feels tight and you may peel slightly. 
 
Lightening Peeling
With pigmentation spots as a result of acne, sun damage or Melasma? After 24-48 hours, the skin feels tight and you may peel slightly. 
 
Acne (Beta) Peel
At Acne we work with different peels, most of which contain Salicylic Acid to dissolve the sebum and also work on the spots and scars. After 24-48 hours, the skin feels tight and you can shed. 
 
Perfection Peel 
Does your skin need even more? Then we choose the Perfection Peel. It quickly and effectively reduces the signs of aging, pigmentation and acne. The skin becomes red and feels tight, after 48 hours you will peel. 
 
TCA Peel
We have these in different strengths, and are used after a Perfection peel. The skin becomes red, starts to “frost” and can peel more severely.
 
Aftercare 
 • No sun, no exfoliating, no skin loosening. 
 • The days before, during and after the cure, 
 • Cleaning with the Restoring MD Cleanser, 
 • Apply the Hyaluron, Ormedic or Lightening serum every morning and evening. 
 • In the evening, apply the Post Treatment Balm after 15 minutes. 
 • Overdag gebruikt u de spf 30/50. En 3x per week het Restoring Overnight Retinol Masker. 
 
Signature / Lightening / Wrinkle/ Acne Peel Solution | 200 ANG (per keer)
Beta / Perfection Peel / TCA peeling | 275 ANG (per keer)
Peeling After Care | 5 producten

Treatments

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop