SKIN
Laat ons werken aan een optimale huidconditie en jou helpen met de geschikte thuisroutine!

De gezondheid van de huid in één oogopslag

Zon beschadiging, pigmentproblemen, gesprongen haarvaatjes, rimpels, lijntjes, een onzuivere huid, collageen afname, vergrote poriën en littekens? 

Om jou te helpen bij het realiseren van jouw huidwens maken we een huidanalyse en kijken we samen naar verbeterpunten voor jouw huid. We stellen een behandelplan samen en geven een huidadvies op maat. Geen huid is tenslotte hetzelfde.

Kom je voor de eerste keer bij Body Care Caribbean, kies dan voor een First facial plus huidanalyse en en advies.

Naar aanleiding van jouw huidwens maken we een passend adviesplan. En tijdens deze mooie gezichtsbehandeling leren we jouw huid kennen en kan de huid wennen aan onze producten en bereiden we de huid voor op de behandelingen die we later gaan uitvoeren

_DSC0970

NATURAL FACELIFT

Mijn favoriete behandeling tegen rimpels en een verslapte huid maar werkt tevens preventief bij de jonge huid!
 
Naarmate we ouder worden, neemt de activiteit in onze cellen af, waardoor er minder collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie) wordt geproduceerd.Deze “huidfitness” reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productievezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning van collageen, elastine en hyaluronzuur voor een onmiddellijk en duurzaam liftende effect.
 
Laat ons het echte werk doen. Je kan zelf wekelijks een scrub en een masker aan brengen, 
 
 • Facelift massage
 • Facelift massage en diepte reiniging
 • Faceliftmassage en microneedling
 • Collagen the Max treatment.

First facial

‘Voorafgaand aan de behandelwijze volgens ons drie stappenplan, bieden wij nieuwe klanten een  huidanalyse aan. We houden rekening met de wensen van de klant. Iedere huid is anders en we bekijken daarom ook het complete plaatje. We gaan niet voor een snelle behandeling maar voor duurzaam resultaat!
Een huid analyse houdt in dat we d.m.v. ons huidanalyse apparaat dieper de huid in kijken en we maken een uitgebreid behandel en adviesplan. Boek je online kies dan voor deze optie, we reserveren dan automatisch extra tijd voor de eerste behandeling.

Meestal kiezen we voor de eerste behandeling een signature facial. Deze facial is ontwikkeld voor alle huidtype maar vooral voor de geïrriteerde of gestreste huid. Een mooie behandeling met biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van huid direct verbetert.

De behandeling;
Reinigen
Polisher
Dieptereiniging
Verwijderen van onzuiverheden
Kalmerend en hydraterend masker
Ontspannende massage
Dag verzorging
Thuisadvies
*ook is het mogelijk om tegen meerbetaling de wenkbrauwen en wimpers te verven en kunnen we wenkbrauwen en bovenlip harsen of epileren.

Deze behandeling is een mooie kennismaken met de producten, onze behandelwijze en het instituut..

 

OXYGENEO

Met een OxyGeneo behandeling geniet je van een mooie, frisse huid! De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling!

De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens.

Collagen THE MAX TREATMENT

100% natuurlijke huidverbetering

Heb je niet veel tijd maar wil je de allerbeste behandeling voor je huid? In 90 minuten wordt de huid “stevig” aangepakt. Dit doen we met onze krachtige boost en anti aging combinatie van; een krachtige maar vriendelijke vitamine C peeling en onze unieke facelift massage van  45 minuten. Natuurlijk wordt de huid ook grondig gereinigd. Als afsluiting een heerlijk masker en een decolleté, nek en hoofdhuid massage,

Deze behandeling kan worden ingezet bij ieder huidtype en is vooral effectief bij anti-aging, doffe huid, onrustige huid, acne (niet actief)

Virtamine C Peeling
Een 4 layer peeling, op basis van vitamine C, Hyaluronzuur en fruitenzymen die verantwoordelijk zijn voor de directe cel vernieuwing en herstel voor de natuurlijke balans van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd.

Faceliftmassage
Een intensieve behandeling, voor het verstevigen, zorgt voor aanmaak van collageen in de huid en brengt huid in optimale conditie! Een unieke bindweefsel massage met roltechniek, een buccal (optioneel) en drukpunt massage wordt gebruikt tijdens deze behandeling

COAGULEREN / TELEWAY

Voor het onmiddellijke effect van de behandeling kan je al met één bezoek aan ons instituut verlost worden van die nare huidproblemen waar je al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt dit vooruitzicht!
 
Deze cosmetische behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren medisch schoonheidsspecialist of huidtherapeut door middel van Coagualatie, een beproefde medische technologie
 
Dit is de oplossing voor het verwijderen van; 
 • Syringgomen                  ronde of ovale lichtgekleurde bultjes vaak onder de ogen
 • Xanthelasma                  geel gekleurde vetophopingen onder de ogen
 • Fibromen                        o.a. steelwratjes
 • Dermatosis                     Papulosa Nigra kleine donkere platte bultjes op gezicht, hals en borstkas
 • Milia                                gerstenkorrel
 • Sabaceous                      hyperplasia soort ingedrukt bultje met een wittig randje
 • Morgan de cambell         spots bloedblaasjes
 • Teleangiëctasieën           kleine verwijde bloedvaatjes op het gezicht
 • Spider Naevus                rode spinadertjes
 • Lentigo Solaris                kleine ouderdomsvlekken
 • Talgcysten                       vetbultjes
 
De behandeling is niet geheel pijnloos. Normaal verdoven we niet voor behandeling maar u kunt voorafgaand een Emla cream gebruiken (te koop bij de apotheek) en deze 20 minuten voor de behandeling aanbrengen op de huidaandoening.
 
We behandelen niet langer dan 30 minuten, soms duurt de behandeling echter maar enkele minuten.
 
Eventuele gecoaguleerde huidrestjes die nog aan de huid zitten verkleuren en laten na verloop van tijd vanzelf los. Aanvankelijk kan de onderliggende nieuw gevormde huid wat lichter van kleur zijn dan het omliggende weefsel, maar na verloop van tijd kleurt dit bij.

Acne

Als er te veel talg wordt afgescheiden, kan het talg zich ophopen en de uitvoergang van de talgklier raakt dan verstopt. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuids gelegen mee-eters (witte comedonen).
 
Acne kan ontstaan door genetische factoren, hormonale factoren en stress maar ook door uitwendige factoren, zoals gebruik van bepaalde geneesmiddelen of cosmetica. Slechte hygiëne, gebruik van suikers en zuivel en zelf uitknijpen of krabben kan het verergeren.
 
Een acne behandeling heeft alleen zin wanneer al deze bovenstaande punten tegelijk worden aanpakt.
 
Een acnebehandeling is niet standaard, je hebt immers vele vormen van acne. Acne is ook niet van de ene op de andere dag verdwenen. Zelfs lichtere vormen van vereisen veel en langdurig aandacht. We kunnen er wel voor zorgen dat de acne “rustig” wordt en blijft en proberen te voorkomen dat je littekens en PIH vlekjes overhoudt.
 
De behandeling is dus afhankelijk van het type acne en de leeftijd van de klant.
Acné komt bij 85% van de mensen tussen het 12e en 24e levensjaar voor, vooral in het gezicht, op de borst en op de rug
 
Wat kan je zelf doen
 • 2 maal daags reinigen; let op de juiste PH waarde van je produkt
 • In de avond plaatselijk de Salicyl lotion of retin A van ageless gebruiken
 • Daarna een een hydraterende (niet vette) nachtcrème aanbrengen
 • 2 tot 5 keer per week plaatselijk een masker aanbrengen
 • Overdag je SPF 32 oil free crème gebruiken
 • Gebruik dagelijks een het supplement Skinclear, dit ondersteunt de reiniging van de lever
 
De behandeling kan bestaan uit;  
Acne behandeling, aangepast aan soort acne en huid. 
Acne intensief kuur, 4 x peeling, 4 x diepte reiniging.
Acne peelingkuur, maandelijks, totaal 6 peelings op maat. 
 
De peeling kuur is vooral om te zetten wanneer de huid weer rustig is, om vlekjes en kleine littekens aan te pakken.

PEELING

Wil je pigmentvlekken, fijne rimpeltjes, acne en littekens effectief aanpakken? Pigmentvlekken gaan in de meeste gevallen niet vanzelf weg, maar ze zijn wel goed te behandelen met een peeling. Een peeling werkt op de diepere, levende huidlaag en zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwd. Het is belangrijk om thuis een speciaal “huiddieet” te volgen om uw huid optimaal te verbeteren.
 
Een peeling kuur bij BCC is niet standaard. We maken eerst een persoonlijk behandelplan en houden rekening met uw wensen en huidconditie. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen. Zo kunnen we gecontroleerd, zonder de huid teveel te belasten, de huid verbeteren.
 
Signature Peel 
Bij Rosacea, Couperose, gevoelige, rode, grauwe, vermoeide huid, als oppepper of ter voorbereiding van een peeling kuur. Hierbij is geen vervelling.
 
Wrinkle Peel 
Bij de eerste tekenen van huidveroudering en/of voor een stralende huid? Na 24-48 uur voelt de huid strak aan en kunt u licht gaan vervellen. 
 
Lightening Peeling
Bij pigmentvlekken als gevolg van acne, zon beschadiging of Melasma? Na 24-48 uur voelt de huid strak aan en kunt u licht gaan vervellen. 
 
Acne (Beta) Peel
We werken bij Acne met verschillende peelings, in de meeste zit Salicylzuur om het talg op te lossen en werken ook aan de vlekjes en littekens. Na 24-48 uur voelt de huid strak aan en kunt u gaan vervellen. 
 
Perfection Peel 
Heeft uw huid nog meer nodig? Dan kiezen we voor de Perfection Peel. Dieze vermindert snel en effectief de tekenen van veroudering, pigmentatie en acne. De huid wordt rood en voelt strak aan, na 48 uur gaat u vervellen. 
 
TCA Peel
Deze hebben we in verschillende sterktes, en wordt ingezet na een Perfection peel. De huid wordt rood, gaat “frosten” en kan heftiger gaan vervellen.
 
Nazorg 
 • Niet in de zon, niet scrubben, geen velletjes losmaken. 
 • De dagen voor, tijdens en na de kuur, 
 • Reinigen met de Restoring MD Cleanser, 
 • Iedere ochtend en avond het Hyaluron, Ormedic of Lightening serum aanbrengen. 
 • s’Avonds na 15 minuten de Post Treatment Balm aanbrengen. 
 • Overdag gebruikt u de spf 32/50. En 3x per week het Restoring Overnight Retinol Masker. 
 
Signature / Lightening / Wrinkle/ Acne Peel Solution | 200 ANG (per keer)
Beta / Perfection Peel / TCA peeling | 275 ANG (per keer)
Peeling After Care | 5 producte

MICRONEEDLING

Wat is Microneedling?
Met de Microneedling behandeling worden er op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties op de juiste huiddiepte in de huid gemaakt. Dit activeert het herstelmechanisme van de huid en begint collageen en elastine te produceren om microperforaties te herstellen.
100% natuurlijke huidverbetering
Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Daarnaast worden er actieve werkstoffen aangebracht die zorgen voor een levendige uitstraling van de huid. Hierdoor wordt de huid gehydrateerd en krijgt jouw huid een prachtige, natuurlijke glow.

“JOUW HUID KRIJGT EEN PRACHTIGE, NATUURLIJK GLOW.”

Voor gezicht, hals en decolleté
U kunt ervoor kiezen om de anti aging van het hele gezicht of hals + decolleté te verbeteren, evenals gerichte behandelingen voor specifieke gebieden en specifieke rimpels. U kunt zelfs meerdere behandelingen combineren om het beste resultaat te bereiken.

Verbeteren van:
Diepe rimpels Vochtarme huid
Fijne lijntjes Hyperpigmentatie
Grove poriën Huidverslapping
Acne littekens Donkere kringen

Aantal behandelingen + advies
Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidtype en wensen. Na één behandeling loopt u naar buiten met een mooie glow en een gezonde uitstraling.
Voor het behandelen van diepe lijnen en rimpels raden wij wat meer behandelingen aan voor het ultieme resultaat. Gemiddeld heb je zo’n 4 tot 8 behandelingen nodig.

Pijnloze behandeling
De huid kan na de behandeling een beetje rood zijn. Dit verdwijnt binnen een paar uur tot een dag. De volgende dag kunt u gewoon weer make-up gebruiken. De behandeling zelf is ontspannen en comfortabel.

COLLAGEN BOOST

Deze huid verbeterende behandeling bestaat uit o.a. bindweefselmassage met de combinatie IR licht voor het gezicht. Daarnaast werken we met verschillende serums. Dit heeft als doel de huidconditie te verbeteren. Verklevingen worden los gemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Kortom, een huid verbeterende behandeling en jouw huid zal weer gaan stralen.

Infrarood licht
De Collageen Booster is een snelle en natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen met rood licht. Het kan zeer diep in de huid komen (600 tot 1400 nm), daar waar het collageen wordt aangemaakt door de fibroblasten in de lederhuid (2e huidlaag). Het geeft de huid een jongere en frissere uitstraling. IR lichttherapie is een zeer veilige behandeling waarbij je een aangename warmte voelt tijdens de inwerktijd.

Hoe werkt bindweefselmassage?
Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.
Tijdens deze behandeling wordt de huid ook goed gereinigd.

Resultaat
Strakkere, stevige huid
Minder lijntjes en rimpels
Stralende en jongere uitstraling
Minder spanning in het gezicht
Positief effect voor de bloedcirculatie

 

Behandelingen

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop