SKIN
Laat ons werken aan een optimale huidconditie en jou helpen met de geschikte thuisroutine!

De gezondheid van de huid in één oogopslag

Zon beschadiging, pigmentproblemen, gesprongen haarvaatjes, rimpels, lijntjes, een onzuivere huid, collageen afname, vergrote poriën en littekens? 

Om jou te helpen bij het realiseren van jouw huidwens maken we een huidanalyse en kijken we samen naar verbeterpunten voor jouw huid. We stellen een behandelplan samen en geven een huidadvies op maat. Geen huid is tenslotte hetzelfde.

Kom je voor de eerste keer bij Body Care Caribbean, kies dan voor een First facial plus huidanalyse en en advies.

Naar aanleiding van jouw huidwens maken we een passend adviesplan. Tijdens deze mooie gezichtsbehandeling leren we jouw huid kennen en kan de huid wennen aan onze producten en bereiden we de huid voor op de behandelingen die we later gaan uitvoeren.

_DSC0970

Intense Glow facial

Heb jij behoefte aan een mooie gezonde GLOW?

De eerste stap van de Intense Glow is een uitgebreide reiniging en exfoliatie. Daarna volgt een milde Diamond Microdermabrassie, een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.
Daarna kan je kiezen tussen een ontspannende gezichtsmassage of stimulerende bindweefselmassage. Het masker wat aangebracht wordt, is aangepast aan de behoefte van jouw huid en ter afsluiting wordt de huid verzorgt met verzorging voor dag of nacht.

zen-zyme Glow

Zen-zyme Glow zegt het al, een zeer ontspannen behandeling met gebruik van werkzame enzymen. Samen met een heerlijke bindweefselmassage is dit een geavanceerde en zeer ontspannen behandeling die diep in de cellen doordringt en zorgt voor aanzienlijke verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden bij diverse huidcondities.

Je huid wordt tijdens de behandeling behandeld met een stimulerend bindweefselmassage, wat kan bijdragen aan een stralende en stevigere huid en ontspanning van de gezichtsspieren.

First Facial

Nieuwe klanten adviseren wij om als eerste een “first facial” te boeken

Tijdens deze eerste behandeling, maken we ook een huidanalyse en een persoonlijk behandel en adviesplan.

Meestal kiezen we voor de eerste behandeling een signature facial. Deze facial is ontwikkeld voor alle huidtype maar vooral voor de geïrriteerde of gestreste huid. Een mooie behandeling met biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van huid direct verbetert.

De behandeling;
Reinigen
Polisher
Dieptereiniging
Verwijderen van onzuiverheden
Kalmerend en hydraterend masker
Ontspannende massage
Dag verzorging
Thuisadvies
*ook is het mogelijk om tegen meerbetaling de wenkbrauwen en wimpers te verven en kunnen we wenkbrauwen en bovenlip harsen of epileren.

Deze behandeling is een mooie kennismaken met de producten, onze behandelwijze en het instituut..

Energetische gezichtsbehandeling

Een reset voor je lichaam, een boost voor je huid en een relax moment voor je mind.

Kies je voor de energetische gezichtsbehandeling, dan staat niet alleen de gezichtsbehandeling centraal, maar ook het herstellen van de balans op zowel emotioneel als energetisch niveau.

Tijdens deze energetische gezichtsbehandeling starten we met het openen van de “bars” en de chakra’s waarmee ik een holistische benadering intrergeer die gericht is op het herstellen van de energetische en emotionele harmonie.

De gezichtsbehandeling is op maat, dat wil zeggen aangepast aan jouw huidwens/type en gaat samen meer een intensieve bindweefselmassage.

Mijn doel als holistisch en medisch schoonheidsspecialist is om mijn cliënten te begeleiden naar een stralende huid en een gevoel van algeheel welzijn. Door het herstellen van de balans op alle niveaus.

Collagen Boost

Deze huid verbeterende behandeling bestaat uit o.a. bindweefselmassage icm de Collageenlamp.
Daarnaast werken wij met verschillende serums. Verklevingen worden los gemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Tevens wordt de aanmaak van fibroblasten bevorderd. (Fibroblasten zorgen voor de productie van collageen)

Bindweefsel massage voor gezicht en decolleté.
Door middel van diverse grepen wordt het bindweefsel in de huid losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd. Met als voordeel versteviging en verstrakking van de huid en het sneller afvoeren van afvalstoffen.

OxyGeneo

Met een OxyGeneo behandeling geniet je van een mooie, frisse huid! De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling!

De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens.

Natural Facelift massage

Een work-out voor je gezicht! Een combinatie van bindweefsel-, buccal- en shiatsu massage, die zich richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht werkt daardoor huid verbeterend en is effectief bij rimpels en bepaalde huidproblemen. Als je van een optimaal resultaat wil genieten is het aan te raden om een kuur van meerdere behandelingen te nemen.
Vergelijk het met de sportschool; hoe vaker je gaat, hoe beter de resultaten

Natural Facelift massage & microneedling

Een prachtige behandeling die lekker diep in de huid werkt. Na het reinigen van de huid behandelen we in de diepere huidlaag d.m.v. een natural faceliftmassage, daarna een microneedling behandeling
Microneedling is een uiterst veilige en efficiënte manier voor collageen stimulatie en werkt goed om huidveroudering en huidbeschadiging, zoals littekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes te verhelpen en voorkomen, daarnaast maakt het de huid sterker. Met de pen worden er minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor jouw huid zichzelf gaat vernieuwen van binnenuit.

Natural Facelift massage & microneedling & vitamine C Peeling

ONZE ALL IN ONE, BEHANDELING WAARBIJ WE WERKEN AAN EEN HUID DIE STERK, WEERBAAR EN STRALEND IS.
Een prachtige behandeling die tot in de diepere huidlaag werkt. Tijdens de behandeling reinigen we grondig, behandelen we de huid met een 4 layer vitamine C peeling en een verstevigende facelift en buccal massage van 45 minuten. Met als resultaat een instant glow en boost voor het hele gelaat.

Coaguleren

Voor het onmiddellijke effect van de behandeling kan je al met één bezoek aan ons instituut verlost worden van die nare huidproblemen waar je al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt dit vooruitzicht!
 
Deze cosmetische behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren medisch schoonheidsspecialist of huidtherapeut door middel van Coagualatie, een beproefde medische technologie
 
Dit is de oplossing voor het verwijderen van; 
 • Syringgomen                  ronde of ovale lichtgekleurde bultjes vaak onder de ogen
 • Xanthelasma                  geel gekleurde vetophopingen onder de ogen
 • Fibromen                        o.a. steelwratjes
 • Dermatosis                     Papulosa Nigra kleine donkere platte bultjes op gezicht, hals en borstkas
 • Milia                                gerstenkorrel
 • Sabaceous                      hyperplasia soort ingedrukt bultje met een wittig randje
 • Morgan de cambell         spots bloedblaasjes
 • Teleangiëctasieën           kleine verwijde bloedvaatjes op het gezicht
 • Spider Naevus                rode spinadertjes
 • Lentigo Solaris                kleine ouderdomsvlekken
 • Talgcysten                       vetbultjes
 
De behandeling is niet geheel pijnloos. Normaal verdoven we niet voor behandeling maar u kunt voorafgaand een Emla cream gebruiken (te koop bij de apotheek) en deze 20 minuten voor de behandeling aanbrengen op de huidaandoening.
 
We behandelen niet langer dan 30 minuten, soms duurt de behandeling echter maar enkele minuten.
 
Eventuele gecoaguleerde huidrestjes die nog aan de huid zitten verkleuren en laten na verloop van tijd vanzelf los. Aanvankelijk kan de onderliggende nieuw gevormde huid wat lichter van kleur zijn dan het omliggende weefsel, maar na verloop van tijd kleurt dit bij.

Acne

Als er te veel talg wordt afgescheiden, kan het talg zich ophopen en de uitvoergang van de talgklier raakt dan verstopt. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuids gelegen mee-eters (witte comedonen).
 
Acne kan ontstaan door genetische factoren, hormonale factoren en stress maar ook door uitwendige factoren, zoals gebruik van bepaalde geneesmiddelen of cosmetica. Slechte hygiëne, gebruik van suikers en zuivel en zelf uitknijpen of krabben kan het verergeren.
 
Een acne behandeling heeft alleen zin wanneer al deze bovenstaande punten tegelijk worden aanpakt.
 
Een acnebehandeling is niet standaard, je hebt immers vele vormen van acne. Acne is ook niet van de ene op de andere dag verdwenen. Zelfs lichtere vormen van vereisen veel en langdurig aandacht. We kunnen er wel voor zorgen dat de acne “rustig” wordt en blijft en proberen te voorkomen dat je littekens en PIH vlekjes overhoudt.
 
De behandeling is dus afhankelijk van het type acne en de leeftijd van de klant.
Acné komt bij 85% van de mensen tussen het 12e en 24e levensjaar voor, vooral in het gezicht, op de borst en op de rug.
 
 

Peeling

Wil je pigmentvlekken, fijne rimpeltjes, acne en littekens effectief aanpakken? Pigmentvlekken gaan in de meeste gevallen niet vanzelf weg, maar ze zijn wel goed te behandelen met een peeling. Een peeling werkt op de diepere, levende huidlaag en zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwd. Het is belangrijk om thuis een speciaal “huiddieet” te volgen om uw huid optimaal te verbeteren.
 
Een peeling kuur bij BCC is niet standaard. We maken eerst een persoonlijk behandelplan en houden rekening met uw wensen en huidconditie. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen. Zo kunnen we gecontroleerd, zonder de huid teveel te belasten, de huid verbeteren.
 
Signature Peel 
Bij Rosacea, Couperose, gevoelige, rode, grauwe, vermoeide huid, als oppepper of ter voorbereiding van een peeling kuur. Hierbij is geen vervelling.
 
Wrinkle Peel 
Bij de eerste tekenen van huidveroudering en/of voor een stralende huid? Na 24-48 uur voelt de huid strak aan en kunt u licht gaan vervellen. 
 
Lightening Peeling
Bij pigmentvlekken als gevolg van acne, zon beschadiging of Melasma? Na 24-48 uur voelt de huid strak aan en kunt u licht gaan vervellen. 
 
Acne (Beta) Peel
We werken bij Acne met verschillende peelings, in de meeste zit Salicylzuur om het talg op te lossen en werken ook aan de vlekjes en littekens. Na 24-48 uur voelt de huid strak aan en kunt u gaan vervellen. 
 
Perfection Peel 
Heeft uw huid nog meer nodig? Dan kiezen we voor de Perfection Peel. Dieze vermindert snel en effectief de tekenen van veroudering, pigmentatie en acne. De huid wordt rood en voelt strak aan, na 48 uur gaat u vervellen. 
 
TCA Peel
Deze hebben we in verschillende sterktes, en wordt ingezet na een Perfection peel. De huid wordt rood, gaat “frosten” en kan heftiger gaan vervellen.
 
Nazorg 
 • Niet in de zon, niet scrubben, geen velletjes losmaken. 
 • De dagen voor, tijdens en na de kuur, 
 • Reinigen met de Restoring MD Cleanser, 
 • Iedere ochtend en avond het Hyaluron, Ormedic of Lightening serum aanbrengen. 
 • s’Avonds na 15 minuten de Post Treatment Balm aanbrengen. 
 • Overdag gebruikt u de spf 30/50. En 3x per week het Restoring Overnight Retinol Masker. 
 
Signature / Lightening / Wrinkle/ Acne Peel Solution | 200 ANG (per keer)
Beta / Perfection Peel / TCA peeling | 275 ANG (per keer)
Peeling After Care | 5 producten

Behandelingen

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop