SKIN
Geen oppervlakkige behandelingen maar samen met jou werken wij aan de beste versie van jouw huid.
Products
MIND
Mijn missie als Mental Coach is om jou te begeleiden bij het bereiken van persoonlijke groei en positieve verandering en te helpen bij het loslaten van belemmerende overtuigingen, trauma’s en het transformeren van negatieve patronen.
Make an appointment
Body
Wil je totale ontspanningen en fysiek en emotioneel balans? De Relax & Energy treatment werkt als een reset voor body en mind.
Click Here
Previous slide
Next slide
SKIN
Body Care Caribbean is not just a beauty salon but a
institute where specialized and natural skin improvement,
advice and relaxation go hand in hand.
Products
Previous slide
Next slide

SKIN | BODY | MIND

Angelique Felisie 

Medisch schoonheidsspecialist

Energetisch therapeut

Cognitief gedragstherapeut

 

Medisch schoonheidsspecialist

Als medisch schoonheidsspecialist en met mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat nodig is om jouw huid in topconditie te brengen, met als resultaat een stralende huid. Tijdens de eerste behandeling plan ik een uitgebreide intake en geef ik graag advies op maat

Al meer dan 20 werk ik als medisch schoonheidsspecialist, docent en trainer op een natuurlijke manier aan een gezonde en stralende huid. Hierbij zoek ik grenzen op en kijk “verder” dan de huid. Een huidprobleem kan immers komen vanuit onbalans van de organen of zelfs een diepere oorzaak hebben.

Een Holistische benadering loopt dan ook als rode draad door al mijn behandelingen.

 

Energetische gezichtsbehandeling

Kies je voor de energetische gezichtsbehandeling, dan staat niet alleen de gezichtsbehandeling centraal, maar ook het herstellen van de balans op zowel emotioneel als energetisch niveau.

 

Relax & Energy treatment

Wil je totale ontspanning, lichamelijk en/of energetisch of heb je lichamelijke klachten en/of vermoeidheid? Kies dan voor een Relax & Energy treatment. Door deze unieke en ontspannen behandeling waarin ik werk met acces bars, reiki, chakra en aura healing en voetreflexologie, wat werkt als een reset voor lichaam en geest, kom je helemaal tot rust.

 

Cognitief gedragstherapeut

Welkom Cognitief Gedragstherapie

Ik begeleid jongeren met perfectionisme en faalangst om voor zichzelf te kiezen.

Ben jij een perfectionist en bang om te falen? Ik begeleid jou om voor jezelf te kiezen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Mijn doelgroep bestaat uit jongeren tussen de 12 en 40 jaar die worstelen met perfectionisme en faalangst, zoals middelbare scholieren, studenten en jonge professionals. Deze uitdagingen ervaren zij zowel persoonlijk als in hun educatieve en professionele leven.

Wat kan je verwachten?

Bij mijn praktijk staat persoonlijke groei centraal. Ik bied een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving waarin we samenwerken aan het begrijpen en transformeren van negatieve gedachtepatronen. Door middel van bewezen cognitief gedragstherapeutische technieken help ik je om grip te krijgen op perfectionisme en faalangst, zodat je weer in staat bent om vol zelfvertrouwen je leven te leiden.

Waarom kiezen voor mijn praktijk?

Met mijn ervaring en expertise in cognitieve gedragstherapie, mindfulness en stressmanagement, bied ik effectieve tools en strategieën die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Samen zullen we werken aan het vergroten van jouw zelfwaardering en het versterken van jouw veerkracht in het omgaan met uitdagingen.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een leven met meer zelfvertrouwen? Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek.

Deze coaching kan ook helpen bij verschillende problemen, zoals angst, terugkerende patronen, stress,  fobieën, oude trauma’s, en meer. Het kan helpen om te bevrijden van beperkende gedachten en emoties en te helpen een meer vervuld en betekenisvol leven te leiden.

“Laat negatieve ervaringen en emoties jouw toekomst niet in de weg staan”

Cognitief gedragstherapeut abundance coach | medisch schoonheidsspecialist | energetisch therapeut | quantum hypnose coach | voetreflex therapeut | voedingsconsulent | chakra & aura healer | massage & voetreflex docent

‘De kwaliteit van de huid, je body & mind wordt bepaald door o.a.  voeding, levensstijl, omgeving, verzorging, emotionele-, karmische- en erfelijke factoren’

Wij staan voor natuurlijke huidverbetering & producten. Daarbij zoeken we grenzen op!

Our bestsellers

ƒ 96 Incl 6% OB
ƒ 182 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 90 Incl 6% OB
ƒ 50 Incl 6% OB
ƒ 110 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 75 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 65 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 110 Incl 6% OB

Testimonials

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop