SKIN
Geen oppervlakkige behandelingen maar samen met jou werken wij aan de beste versie van jouw huid.
Products
MIND
Maak kennis met onze speciale Mind relaxation behandelingen en Quantum Hypnose therapie.
Make an appointment
Body
Een relax voetreflexmassage is niet alleen heilzaam maar zorgt ook voor totale ontspanning.
Click Here
Previous slide
Next slide
SKIN
Body Care Caribbean is not just a beauty salon but a
institute where specialized and natural skin improvement,
advice and relaxation go hand in hand.
Products
Previous slide
Next slide

SKIN | BODY | MIND

Angelique Felisie 

Medisch schoonheidsspecialist

Energetisch therapeut

Quantum Coach

 

Medisch schoonheidsspecialist

Als medisch schoonheidsspecialist en met mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat nodig is om jouw huid in topconditie te brengen, met als resultaat een stralende huid. Tijdens de eerste behandeling plan ik een uitgebreide intake en geef ik graag advies op maat

Al meer dan 20 werk ik als medisch schoonheidsspecialist, docent en trainer op een natuurlijke manier aan een gezonde en stralende huid. Hierbij zoek ik grenzen op en kijk “verder” dan de huid. Een huidprobleem kan immers komen vanuit onbalans van de organen of zelfs een diepere oorzaak hebben.

Een Holistische benadering loopt dan ook als rode draad door al mijn behandelingen.

 

 

Energetische gezichtsbehandeling

Kies je voor de energetische gezichtsbehandeling, dan staat niet alleen de gezichtsbehandeling centraal, maar ook het herstellen van de balans op zowel emotioneel als energetisch niveau.

 

Relax & energie therapie

Wil je totale ontspanning, lichamelijk en/of energetisch of heb je lichamelijke klachten en/of vermoeidheid? Kies dan voor een Relax & Energie treatment. Door deze unieke en ontspannen behandeling waarin ik werk met acces bars, reiki, chakra en aura healing en voetreflexologie, wat werkt als een reset voor lichaam en geest, kom je helemaal tot rust.

 

Quantum Coach

Vind rust en kracht in jezelf, met praktische begeleiding naar innerlijke balans en welzijn.

Mijn missie als een Quantum  Coach is om jou te begeleiden bij het bereiken van persoonlijke groei en positieve verandering. Ik streef ernaar om cliënten te helpen bij het loslaten van belemmerende overtuigingen, en het transformeren van negatieve patronen.

Mijn visie als transformatie- en Quantum Life coach is om een wereld te creëren waarin jij je eigen kracht kunt ontdekken en gebruiken om veranderingen te ervaren. Met behulp van diverse methodes kan ik je “tools” aanbieden om obstakels te overwinnen, balans te vinden en een leven vol voldoening te leiden. Samen kunnen we positieve veranderingen in jouw leven kunt realiseren.

Een unieke benadering van coaching die gericht is op persoonlijke groei, loslaten en verandering. Het gaat verder dan alleen het oplossen van problemen en richt zich op het ontdekken van je eigen kracht en potentieel. Dit soort coaching kan een diepgaande impact hebben op je leven door je te helpen ontdekken wie je werkelijk bent en wat je echt wilt bereiken.

Deze coaching/therapie kan helpen bij verschillende problemen, zoals angst, terugkerende patronen, stress,  fobieën en meer. Het kan helpen om te bevrijden van beperkende gedachten en emoties en te helpen een meer vervuld en betekenisvol leven te leiden..

Laat negatieve emoties jouw toekomst niet in de weg staan”

Laat je verrassen, je bent van harte welkom.

medisch schoonheidsspecialist | energetisch therapeut | life coach | quantum hypnose coach | voetreflex therapeut | voedingsconsulent | chakra & aura healer | massage & voetreflex docent

‘De kwaliteit van de huid, je body & mind wordt bepaald door o.a.  voeding, levensstijl, omgeving, verzorging, emotionele-, karmische- en erfelijke factoren’

Wij staan voor natuurlijke huidverbetering & producten. Daarbij zoeken we grenzen op!

Our bestsellers

ƒ 96 Incl 6% OB
ƒ 182 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 90 Incl 6% OB
ƒ 50 Incl 6% OB
ƒ 110 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 75 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 65 Incl 6% OB
vitakruid
ƒ 110 Incl 6% OB

Testimonials

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop