Workshops en cursussen

zomer cursus full body massage

Ontdek de kunst van de perfecte Full Body Massage

start zaterdag 13 juli 2024 om 16 uur, lokatie; Grote berg

Wil je de fijne kneepjes van full body massage leren van een expert met meer dan 22 jaar ervaring? Dan is deze intensieve, praktijkgerichte massagecursus precies wat je zoekt! Gedurende 6 bijeenkomsten in juli, van 16:00 tot 19:30 uur, leer je alles wat nodig is om een uitstekende masseur te worden. Van verschillende massagegrepen tot het juiste gebruik van druk en perfecte overgangen, biedt deze cursus je de ideale basis.

Ben jij klaar om de vaardigheden van Full Body Massage te meesteren?

Schrijf je in voor deze full body massagecursus en ontdek hoe je een complete ontspanningsmassage kunt geven. Dit vormt de perfecte basis voor een succesvolle carrière in massage. 100% aanwezigheid en regelmatig oefenen zijn vereist voor optimaal resultaat. Meld je nu aan en start binnenkort jouw carrière als masseur!

In deze cursus leer je:

 • Verschillende massagetechnieken: Een breed scala aan grepen voor de relaxmassage.
 • Het gebruik van druk en tempo: Ontdek hoe je diepe ontspanning bereikt met de juiste druk en tempo.
 • Vloeiende overgangen: Leer moeiteloos van de ene techniek naar de andere over te gaan voor een naadloze massage-ervaring.
 • De juiste houding: Voorkom blessures en vermoeidheid door te werken aan je eigen ergonomie tijdens het masseren.
 • Het maken van een anamnese: Begrijp het belang van een goede intake en leer effectieve anamneses af te nemen om de behoeften van je cliënt te achterhalen.

Een ervaren docent begeleidt je door elke stap van het leerproces, met persoonlijke aandacht en hands-on training centraal. We verwachten van de cursisten een sterke commitment: 100% aanwezigheid en veel trainen tussen de lessen door om de technieken echt onder de knie te krijgen.

Voor beginnende masseurs biedt deze cursus de perfecte basis om uit te blinken in de kunst van massage. Mis deze kans niet om te leren van een professional en je carrière in de wellnessbranche een boost te geven.

 

Voor wie is deze cursus bestemd?

Deze full body massagecursus is perfect voor:

 • Beginnende Masseurs: Als je nieuw bent in het vakgebied en de basis van massage wilt leren.
 • Fysiotherapeuten en Wellness Specialisten: Professionals die hun dienstverlening willen uitbreiden met massagetechnieken.
 • Gezondheidszorgwerkers: Verpleegkundigen, verloskundigen en andere zorgverleners die massage willen integreren in hun praktijk.
 • Liefhebbers van Wellness en Zelfzorg: Mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van professionele massagetechnieken voor persoonlijke groei en om anderen te helpen ontspannen.

 

Wat kun je met deze cursus?

Na het succesvol afronden van deze cursus heb je de kennis en vaardigheden om:

 • Professionele Massages Uitvoeren: Verschillende massagetechnieken toepassen om je cliënten te helpen ontspannen, herstellen en zich beter te laten voelen.
 • Eigen Praktijk Starten: Een basis leggen voor een professionele massagepraktijk.
 • Bestaande Diensten Uitbreiden: Je dienstenpakket uitbreiden met hoogwaardige massagebehandelingen.
 • Cliënten Effectief Behandelen: Inspringen op de specifieke behoeften van je cliënten, variërend van ontspanning tot diepweefseltherapie (vervolgcursus).
 • Ergonomische Werkwijzen Implementeren: Gezond blijven door de juiste werkhouding aan te nemen als masseur.
 • Verbeterde Communicatie en Anamnese: Effectieve intakegesprekken voeren en de juiste informatie verzamelen voor gerichte behandelingen.
 • Persoonlijke Groei en Ontwikkeling: Een diepere verbinding met de kunst van massage ontwikkelen, wat bijdraagt aan zowel persoonlijke als professionele groei.

 

Deze cursus legt een stevige basis voor een succesvolle carrière in de massage- en wellnessindustrie.

Datum en tijd: 13, 14, 20, 27, 28 juli en 3 augustus, 

5 zaterdagen en 2 zondagen van 16:00 tot 19:30 uur

Locatie: Grote Berg

Bijdrage: Naf. 2000,-

Tijdens de laatste bijeenkomst is er een examen. Om deel te nemen aan het examen is 100% aanwezigheid vereist, evenals het inleveren van minstens 10 anamneses en korte verslagen.

Certificaat: Full Body Massage (uitgegeven door Body Care Caribbean)

Inschrijven: wanneer je je gegevens (naam, email, whats app, huisadres en geboortedatum mailt) dan stuur ik de betalingsgegevens en nog extra informatie.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! 

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop