Massage

U kunt bij ons terecht voor diverse massages, variërend van ontspanningsmassages, diep tissue massage tot een hot stone massage, gezicht en/of voetmassages.

Endermologie

Wil jij een strakkere huid? Heb jij last van cellulite? De LPG Endermologie is een pijnloze vorm van bindweefselmassage, die de huid weer gladder en strakker maakt. Het is een massageapparaat die de huid aanzuigt; de huidplooi wordt dan bewerkt met in- en uitrollende bewegingen. Cellen worden zo geactiveerd en het bindweefsel wordt sterker gemaakt.

Pedicure

Een cosmetische voetverzorging is een moment voor uzelf; een weldaad voor de voeten en een uitstekende manier om voeten aangenaam te verwennen. De behandeling bestaat uit een voetbad, nagelriem verzorging, vijlen en eventueel snijden, nagellak aanbrengen en een verzorgende voet crème. Wij werken met de antiseptische producten van Tea tree. Een extra voetmasker of massage zijn ook mogelijk.

Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicurebehandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie. Naast de normale manicure kunt u bij ons ook terecht voor de Shellac manicure. Deze nagellak op Gel basis blijft langer mooi zitten.

Waxen

Een volle bos haar is natuurlijk heel fijn om te hebben. Tenzij die bos haar zich op de borst of onder de oksels bevindt! Wanneer u af wilt rekenen met ontsierende haren op het gezicht of lichaam, kunt u door middel van waxen tot wel enkele weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Wij werken met de huidvriendelijke tea tree wax.