Lipo massage veel gestelde vragen

Share Blog

Wat is cellulite?

Bij cellulite ziet de huid op de bovenbenen (dijen), billen, buik of bovenarmen er bobbelig uit. Door verschillende oorzaken worden de vetcellen in het onderhuidse weefsel vergroot. De vetcellen zwellen op, verharden, gaan op elkaar zitten en worden omgeven door vocht dat afvalstoffen bevat. Het resultaat: een bobbelige huid, cellulite.
Deze zones met cellulite zijn dan ook regio’s die onverschillig blijven voor intense lichaamsoefeningen of drastische diëten.

Wat is Endermologie®?

Het is geen geheim. Endermologie® met het apparaat LPG Cellu M6 is momenteel de beste anti-cellulitis behandeling. Het is een techniek die ontstond in 1986. Erkende specialisten over de hele wereld met inbegrip van onderzoekers van befaamde universiteiten doen reeds geruime tijd onderzoek en bevestigen de goede resultaten van de LPG Endermologie® techniek.

Hoe werkt Endermologie®?

Endermologie® is een niet operatieve methode om van je cellulite af te komen. De behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige gepatenteerde apparatuur. 
Het apparaat, voorzien van een behandelkop, bewerkt je huidplooien met in- en uitrollende bewegingen. Hierdoor worden de elementen die de bloedvaten verstoppen ontmanteld. Door middel van deze huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel nieuwe stimulansen geeft en de afvoer van afvalstoffen bevordert, brengt Endermologie® een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt het de huid gezond en sterk.
Resultaat: een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige stevige huid en de cellulite die vrijwel verdwenen is. 

Werkt het echt ?

Endermologie® heeft zichzelf bewezen; het werkt! Vele studies hebben dat aangetoond. De methode is goed onderbouwd. Voortdurende research, in Frankrijk en de Verenigde Staten, leveren nieuwe informatie en inzichten op die de effectiviteit van de behandeling continu verbeteren. Rapporten en ervaringen van artsen en therapeuten bevestigen de effectiviteit van Endermologie®. Ik maak gebruik van het nieuwste apparaat van LPG, zodat je de meest optimale resultaten behaalt. 

Hoe snel zijn er resultaten zichtbaar?

Na 6 tot 10 behandelingen worden de eerste verbeteringen ervaren. De oude cellen aan de oppervlakte zijn nu weg en de huid voelt zachter en gladder aan.

De eerste resultaten die je gaat merken doordat je kleding prettiger gaat zitten, ligt ongeveer tussen de 8 en 16 behandelingen.

Hoe lang blijft het effect van de behandeling zichtbaar?

Dat is sterk afhankelijk van je leefstijl. Maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Dit varieert van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

Vervangt Lipomassage een dieet en bewegen?

Nee, hoewel de behandeling ook werkt zonder dieet en beweging, zijn deze toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. Je wordt zelfs gevraagd om blijvend veel water te drinken om een goede stofwisseling in stand te houden.

Welke sensatie geeft een behandeling?

De behandeling voelt aan als een intensieve massage. Het wordt als plezierig ervaren. De kracht waarmee ‘gemasseerd” wordt kan voor ieder huidtype worden aangepast.

Wat voel je na een behandeling?

Je voelt je heerlijk ontspannen. De huid voelt soepeler aan en de verbeterde doorbloeding geeft het duidelijke gevoel dat je lichaam goed is ‘aangepakt’. Gelukkig gebeurt er meer dan het gevoel alleen.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Na de eerste behandeling komt het een enkele keer voor dat men hoofdpijn krijgt of zich niet lekker voelt. Dat heeft te maken met afvalstoffen die door de behandeling weg willen, maar nog niet kunnen. Bij een tweede keer doet zich dit doorgaans niet meer voor.

Een te hoge zuigkracht kan een blauwe plek veroorzaken. Dit hoort niet te gebeuren en komt gelukkig zelden voor maar verdwijnt ook weer.

Duurt een behandeling altijd even lang?

Ja. Een normale behandeling duurt 35 minuten. We kunnen echter, afhankelijk van je fysieke kenmerken, een andere behandelingsduur vaststellen.

Raak ik kilo’s kwijt?

Lipomassage is niet bedoeld om af te vallen, maar in samenwerking met een gezond eet- en leefpatroon is dit veelal wel het geval. Echter praktisch bij iedereen vindt figuurcorrectie plaats.

Is het ook bedoeld voor mannen?

Zeker! Buikjes, onderkinnen, ‘Love-handles’ en borstvorming zijn de meest voorkomende redenen waarvoor mannen zich laten behandelen. De resultaten zijn uitstekend!

Latest Blogs

Tags

Product categories

Product lines

Follow us on

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop