Maak kennis met Angelique

Blog Delen

Angelique Felisie 

Medisch schoonheidsspecialist

Energetisch therapeut

Quantum Hypnose therapeut

Al meer dan 20 werk ik als medisch schoonheidsspecialist, docent en trainer op een natuurlijke manier aan een gezonde en stralende huid. Hierbij zoek ik grenzen op en kijk “verder” dan de huid. Een huidprobleem kan immers komen vanuit onbalans van de organen of zelfs een diepere oorzaak hebben.

Een Holistische benadering loopt dan ook als rode draad door al mijn behandelingen. 

Als medisch schoonheidsspecialist en met mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat nodig is om jouw huid in topconditie te brengen, met als resultaat een stralende huid. Tijdens de eerste behandeling plan ik een uitgebreide intake en geef ik graag advies op maat.

Heb je lichamelijke klachten en/of vermoeidheid en wil je totale ontspanning? Kies dan voor een energetisch body therapie. Door deze unieke en ontspannen behandeling waarin ik werk met meditatie, chakra en aura healing en voetreflexologie kom je helemaal tot rust.

Tijdens een Quantum hypnose traject, ga je snel en effectief emoties loskoppelen van gebeurtenissen uit het verleden en jouw gewenste toekomst creëren. QH kan ook goed ingezet worden als jij iets wilt bereiken, zowel prive als op zakelijk vlak.

QH therapie kan o.a.ingezet worden bij emotionele ballast, levensvragen, vermoeidheid, onzekerheid, angst, boosheid, als je het even allemaal niet meer ziet zitten, bij vervelende herinneringen en/of belemmerende overtuigingen.

QH therapie kan gegeven worden na een intake en start  altijd met een reeks van 4 behandelingen.

EFT, ook wel tapping of meridiaan tik stimulatie genoemd,“helpt je om je te bevrijden van zowel negatieve storende emoties als de lichamelijke pijnen en andere ongemakken die ze veroorzaken.

Laat negatieve emoties jouw toekomst niet in de weg staan”

Gebruik het dus voor alles wat je maar wilt veranderen want EFT is toepasbaar op alle problemen zoals… Pijnvermindering, angsten en fobieën, boosheid, verslavingen, gewichtsverlies, verdriet, trauma, depressie, allergieën, ademhalingsproblemen, bloeddruk, relationele zaken, vrouwenkwesties en kan zelfs helpen bij migraine.

Laat je verrassen, je bent van harte welkom.

medisch schoonheidsspecialist | quantum hypnose therapeut | voetreflex therapeut | voedingscoach | chakra & aura healer | massage & voetreflex docent |

Laatste Blogs

Tags

Productcategorieën

Productlijnen

Volg ons op

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop