Coolifting behandeling

Blog Delen

COOLIFT BEHANDELING

De Coolifting is een intense anti-agingbehandeling van 5 minuten die als “add on” bij elke gezichtsbehandeling geboekt kan worden.

Deze cooliftingbehandeling zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit. 

Het is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden van de huid. 

HET CONCEPT

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden van de huid.

DE RESULTATEN

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti ageing kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken bij je huidtherapeute. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

Alleen te boeken als add on bij een gezichtsbehandeling. Prijs naf. 120.–

Before & after na 1 behandeling.

Laatste Blogs

Tags

Productcategorieën

Productlijnen

Volg ons op

0
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop